Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

@@@άκες και φασίστες να μην είστε. Τα άλλα διορθώνονται...


Αποτέλεσμα εικόνας για φασίστας

[....]

Μεγάλο λοιπόν το άχτι των συντρόφων, που εξισώνουν τη γονυκλισία και την ταπείνωση των πιστών στην Υπέρμαχο Στρατηγό με τη γενοκτόνα συμπεριφορά των φανατικών ισλαμιστών, τους αληθινούς πρόσφυγες με τους μουσουλμάνους οικονομικούς μετανάστες, που με μέθοδο και χρήμα από την Τουρκία, τη Σ. Αραβία και τα εμιράτα και τη συναυτουργία επίορκων πολιτικών κάνουν ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας και την Ευρώπης, έχοντας παραστάτες τα βρόμικα κέντρα επιρροής και σκοτεινές ΜΚΟ.

Και είναι κωλόφαρδοι τόσο, που θα έπρεπε να ανάψουν λαμπάδες στο μπόι του θαρραλέου δεσπότη της Χίου, διότι τα λένε εδώ και σε αυτόν που θα τους συγχωρέσει και θα προσευχηθεί γι' αυτούς και την οικογένειά τους.

Αυτοί, οι αληθινοί φασίστες και ρατσιστές σε βάρος των Ελλήνων και της πίστης τους, ας πάνε να κοροϊδέψουν το ναμάζι των μουσουλμάνων, ας πουν «τράγο» στη Ράκα ή στο Πακιστάν κάποιον μουφτή, ας επιτεθούν στους ιμάμηδες της Σομαλίας για την κλειτοριδεκτομή των κοριτσιών, ας επιχειρηματολογήσουν στο Αφγανιστάν, στο Μπανγκλαντές, στο Κατάρ, στη Σαουδική Αραβία υπέρ της αποποινικοποίησης της μοιχείας ή ας οργανώσουν εκεί Gay Pride.

Τότε, όταν θα σηκώνεται η χαντζάρα, όταν θα τους θάψουν ως τον λαιμό και το πλήθος θα σηκώσει αλαλάζοντας τις πέτρες, όταν θα τους φουντάρουν από την ταράτσα ή θα τους γονατίσουν στην άμμο με την κάννη στον σβέρκο, θα κατανοήσουν τις διαφορές της Ορθοδοξίας με την τζιχαντιστική βαρβαρότητα του περιτετμημένου ναζισμού που υποδύεται τη θρησκεία.
 


Η εκλεκτική συγγένεια των ολοκληρωτισμών, μαρξισμού και ισλάμ, που σαν λάσπη τούς κλείνει τα μάτια και τα αυτιά, θα ξεπλενόταν από το ίδιο τους το αίμα. 

Είναι όμως τυχεροί. 

Ζουν ανάμεσα σε Ελληνες και στους ιεράρχες τους, σε ένα ανθρωποκεντρικό έθνος με ανθρωποκεντρική πίστη, που στην ειρήνη δίνει ανοχή, ελευθερία και συγχώρεση ακόμη και στους εξωμότες προδότες ή στους «χρήσιμους ηλίθιους» των εχθρών του.

Φαήλος Κρανιδιώτης

...............................................................................................
................................................................................................Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου