Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αυτή η βάφτιση που γίνεται εδώ, δεν υπάρχει! Ούτε σε ρόδα του λούνα παρκ! - Δείτε πώς ιερέας βάφτισε 780 μωρά μέσα σε λίγη ώρα

Η «ακροβατική» μέθοδος που ακολούθησε σίγουρα άφησε τραυματική εμπειρία στα μικρά παιδιά

Να βαφτίσουν τα παιδιά τους ανήμερα των Θεοφανίων επέλεξαν εκατοντάδες γονείς στη Γεωργία (σ.σ. στις 19 Ιανουαρίου καθώς στη Γεωργία είναι παλαιοημερολογίτες).

Η τελετή έγινε στον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας μετά από την ιδέα που είχε ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας Β’.

Ο κ. Ηλίας, σύμφωνα με το Euronews, έχει υποσχεθεί ότι θα βαπτίζει ο ίδιος κάθε τρίτο παιδί μιας οικογένειας, με στόχο να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα στη χώρα του Καυκάσου.

Ωστόσο επειδή ο αριθμός των παιδιών που συγκεντρώθηκαν ήταν πολύ μεγάλος - συνολικά βαφτίστηκαν 780 παιδιά - ο παρακάτω ιερέας επέλεξε μια «ακροβατική διαδικασία», η οποία όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί σίγουρα δεν άρεσε στα μωράκια.

πηγή: Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Καμμία ευλάβεια, οι γονείς σχηματίζουν ουρές, τα μωρά είναι με την πάνα (κάτι που δεν το έχω δει πουθενά),και επιπλέον σε κάθε μωρό βάπτισε μόνο το κεφάλι και τα πόδια. Οι δημοσιογράφοι δίπλα για να καλύψουν το φαντασμαγορικό γεγονός, και όλα γίνονται για το θεαθήναι.
    Ποιος απ' αυτούς τους γονείς αισθάνθηκε το μυστήριο ή τη χάρη του Θεού ? Ποιος απ'αυτούς προσευχήθηκε ?

    Ο Θεός να μας λυπηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ άγνωστό μου κύριο με το όνομα Labitochromis (δεν το βάζεις κατω ε; δεν την παρατάς εδώ τη σελίδα, χαχα!)

    Λοιπόν αγαπητέ, αυτοί οι παπάδες που σουργελοποιούνε την πολύτιμη Ορθόδοξη Παράδοση των Αγίων, ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Αν δεν έβρισκαν, αποβλακωμένο έως αδιάφορο, έως αντίΧριστο Χριστεπώνυμον πλήρωμα ΔΕΝ θα τόλμαγαν να τα κάνουν. Αυτό μόνο θα πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ πια έχουμε... «δημιουργικό τυπικό... κατά το Βαρουφάκειο "δημιουργική οικονομία"... Ή τη «δημιουργική λογιστική» των κάθε λογής απατεώνων (περιλαμβανομένων των πολιτικών). Και στην περίπτωση των οικονομικών, πάει στο καλό, εμπαίζονται άνθρωποι δια της απάτης. Εδώ όμως έχουμε εμπαιγμό τίνος;; Κανείς δεν φρίττει;;; Το μόνο που μας απομένει, είναι το «εξέλθετε και αφορίσθητε εκ μέσου αυτών…». Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα.
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @AΚΥΛΑ (κατά κόσμον Πέτρο Γ. Κουτσούκο)

    Ευχαριστώ θερμά για το σχολιάκι.

    Βρισκόμαστε πλέον επισήμως στην εποχή της΄πλήρους εκκοσμίκευσης και τρελαμάρας των Χριστιανών, για την οποία είχε μιλήσει προφητικά ο Μέγας Αντώνιος "έρχεται καιρός ίνα οι άνθρωποι μανώσιν...κλπ)
    ;-(
    Και οι φίλοι μας οι νεοημερολογίτες λένε ότι όλο θα κόψουν το Μνημόσυνο του Αιρεσιάρχη Πατριάρχη Βαρθολομαίου, αλλά...δεν βρίσκουν τα κότσια, οι αγαπημένοι μας...
    ;-(
    Θέλει "αρετήν και τόλμην η ελευθερία" που έγραφε και ο ποιητής...

    Υπομονή...Υπομονή μέχρι να βγει η ψυχούλα μας..
    Ο Κύριος γνωρίζει...και θα αποδώσει εις ένα έκαστον κατά τις μύχιες προθέσεις και κατά τα έργα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή