Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Πρώην μάγισσα αποκαλύπτει σύνδεση μεταξύ της Γιόγκα και του ΣατανάΗ γιόγκα είναι μια μορφή πνευματικής ευθυγράμμισης με την ινδουιστική θεά Shakti, αναφέρει η πρώην μάγισσα Beth Eckert σε ένα νέο βίντεο.

γιογκα 1

«Ξέρω ότι υπάρχει μια τέτοια τεράστια διαμάχη γύρω από τη γιόγκα,» λέει η Eckert. «Αν κοιτάξετε τη γιόγκα, φαίνεται ακριβώς πως είναι ενας πολύ καλός τρόπος για υγεία και να ευθυγραμμίσει το σώμα σας και το πνεύμα και το τέντωμα σας»
Αλλά δεν πρέπει να εξαπατηθείτε.Στο blog της, η Eckert γράφει:


«Η Διοχέτευση της ενέργειας είναι μια πανάρχαια απόκρυφη πρακτική.


 Δαίμονες χρησιμοποιούν την ενέργεια ως έναν από τους τρόπους που μπορούν να μετακινούνται από τόπο σε τόπο. Χρησιμοποιούν αυτή την ενέργεια κίνησης για να μεταφέρονται από άτομο σε άτομο κ.λπ. 

Είναι μια μορφή μαγείας, και δεν είναι μια πρακτική που φέρνει ένα πρόσωπο σε ευθυγράμμιση με το Πνεύμα του Θεού. 

Ακόμα και ο διαλογισμός είναι μια μορφή μετακίνησης ενέργειας, όπως προσπαθείτε να μετακινήσετε την ενέργειά σας σε μια ορισμένη κατεύθυνση, ένα σχέδιο ή διαδικασία, προκειμένου να κερδίσουν κάτι. Αυτό είναι μαγεία.

Κάνοντας αυτές τις Ανατολικές πνευματικές πρακτικές ευθυγραμμίζετε τον εαυτό σας με το βασίλειο του σκότους. 

Είναι εξάσκηση καλώντας το δαιμονα στην ύπαρξή σας και στη ζωή σας. Μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην φυσική ύπαρξή σας, καθώς και την πνευματική ευεξία σας. 

Μόλις φέρετε αυτές τις πρακτικές στη ζωή σας, ουσιαστικά καλείτε αυτές τις δαιμονικές οντότητες στο σπίτι σας και την οικογένειά σας

Η Γιόγκα, ειδικότερα, είναι πολύ επικίνδυνη λόγω της δυναμικής που έχει αποκτήσει στον κόσμο μας σήμερα, ακόμη και εντός της χριστιανικής εκκλησίας».


Η Eckert λέει ακόμη ότι ορισμένες πρακτικές της γιόγκα χρησιμοποιούνται σε σατανικά τελετουργικάπηγή: pentapostagma

4 σχόλια:

 1. Κι όμως σε όσους νέους και νέες το έχω πει, με κοιτάνε γουρλωμένοι και δεν θέλουν να το πιστέψουν. Στο βιβλίο " Οι γκουρού, ο νέος και ο Πατήρ Παΐσιος " το είχα διαβάσει πριν χρόνια.

  π. Βασίλειος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Labitochromis
  Tα εχω διαβασει και γω τα εν λογω στην πρωτη τους κιολας εκδοση. Θα μου επιτρεψεις να πω οτι ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι...πολεμανε τη Γιογκα, υπαρχουν καποια σημεια ...περιεργα...που ΔΕΝ με αναπαυσαν... αλλα ας ΜΗΝ το κανουμε θεμα.
  ΔΕΝ ειμαι καθοδηγητης ΚΑΝΕΝΟΣ...και αυτο το μπλογκακι οπως εχω πει πολλακις, για τα παιδια μου το ξεκινησα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ μαζί σου. Όντως κάποια σημεία και εμένα δεν με ανέπαυσαν ( ούτε και τον πνευματικό μου) , αλλά κρατάω την ουσία. Και όσες φορές έκατσα και το ξαναδιάβασα, απλά τα προσπερνούσα εκείνα.

   π. Βασίλειος

   Διαγραφή
 3. @labitochromis

  Υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα σχετικά με π. Παίσιο
  και τα λεγόμενά του στον πρωταγωνιστή του βιβλίου που θα μπορούσε να ανοίξει ΑΝ είχα όρεξη να κουβεντιάσουμε (αλλά δεν έχω, κάνει κρύο, με βασανίζει γριπούλα (πάντα κάτι με βασανίζει εμένα, παιδιόθεν) ;-)
  ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...κλπ κ.λπ)

  ας το αφήσουμε, αγαπητέ ηλεκτρονικέ παρακολουθητή αυτής της σελίδας.

  ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή