Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αποφθεγματικοί λόγοι του αγίου Ιερωνύμου Αιγίνης

4 σχόλια:

  1. Ξέρω ότι το θέμα σου είναι άλλο, αλλά θέλω να σου πω ότι άκουσα ότι ο Αντίχριστος ήρθε και περιμένει μέσα στην αναμπουμπούλα του Γ΄¨ παγκοσμίου πολέμου -που θα γίνει σύντομα- να ενθρονιστεί άρχοντας και κυβερνήτης όλου του κόσμου. Ποιά η άποψή σου για τα γεγονότα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλ. Ανων. των 11 μ.μ.
    και γω όπως και όλοι οι κάπως συνειδητοί στην ομολογία τους, Χριστιανοί είμαστε σε εγρήγορση σαν ελαφάκια που πάνε στο ποτάμι να ξεδιψάσουν και κάτω από τα πράσινα νερά βλέπουν να σαλεύουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ, τα σαγόνια κροκόδειλων.

    Δεν αποκλείω να έχει γεννηθεί ο Αντί-Χριστος, (που θα είναι ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑς των Εβραίων) αλλά δεν μπορώ να έχω και καμία βεβαιότητα(δεν διαθέτω προορατικό χάρισμα και φοβούμαι πολύ τις εφαπτόμενες που παίρνουν τα μυαλά των ανθρώπων στις μέρες μας, λόγω του υπερβολικού τους άγχους)

    Σίγουρα όμως είμαστε πιο κοντά στη δική του κυριαρχία από κάθε άλλη εποχή, και το λέω αυτό κρίνοντας από τα παρατηρούμενα σημεία.

    Στα μέσα του 20ου αιώνα π. χ. ιδρύθηκε εκ νέου μετά από 1948 χρόνια, το Κράτος του Ισραήλ.

    Ποιος θα το πίστευε, ότι θα γινόνταν αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γεγονός; Και όμως έγινε!

    Τώρα μένει να κτιστεί και ο ναός των Εβραίων , ο για αιώνες γκρεμισμένος Ναός του Σολομώντα.

    Όπως έχω ξαναγράψει κάπου εδώ μέσα, θυμάμαι πριν χρόνια, ένα άρθρο στο ΤΙΜΕ ή στο NEWSWEEK που έλεγε ότι οι Εβραίοι έχουν μαζέψει ΟΛΑ τα υλικά για το χτίσιμο (σε χρόνο d.t.τουτέστιν πολύ γρήγορα) του ναού του Σολομώντα στο Ισραήλ ο οποίος ναός, τώρα βρίσκεται θαμμένος κάτω από το Μουσουλμανικό τέμενος του Ομάρ.

    Για να κτισθεί ο ναός του Σολομώντα, πρέπει σαφώς και να φύγει από τη θέση του το τέμενος του Ομάρ.

    Αυτό εννοείται ότι ΔΕΝ θα το επιτρέψουν οι Μουσουλμάνοι και εκεί είναι που θα γίνει το "σώσε"!!!


    Και πώς θα γίνει το "σώσε";

    Βεβαίως και με κάποια μεγάλη σύρραξη όπου θα όχι μόνο θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα , όπως γίνεται αιώνες τώρα, αλλά με μια σύρραξη Γ Παγκοσμίου Πολέμου, που θα εξαερώσει σε όλη τη γη, και τεράστιους πληθυσμούς, έτσι ώστε από τα 7 δις, να κατεβεί ο πληθυσμός π.χ. στα 500 εκατομύρια απλώς, ώστε ο πληθυσμός να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ με τσιπάκια και ηλεκτρονικά βραχιολάκια γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα..από τους ολιγάρχες που θα κυβερνάνε , εμάς τους όχλους...

    Εννοείται ότι ΜΕΤΑ από μια ΤΡΑΓΩΔΙΑ Γ Παγκοσμίου Πολέμου, οι εναπομείναντες άνθρωποι, θα είναι τόσο αλαλιασμένοι, τόσο οργισμένοι, που βοηθούσης και της καθολικότερης ηθικής Αποστασίας, πολύ εύκολα και με τεράστια ανακούφιση, θα υποδεχτουν το Μεσσία των Εβραίων που θα τους υποσχεθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ στο εξής..με την προϋπόθεση να πάψουν να είναι μυαλά κολλημένα σε ΔΟΓΜΑΤΑ και πρακτικές "μίσους" (όπως τα αναθέματα κλπ.του παρελθόντος).

    Κάπως έτσι το βλέπω, φιλ. ανων. το θέμα του ΑντιΧρίστου, αλλά..ΔΕΝ με αγχώνει, επειδή δεν ξέρω ΑΝ θα ζήσω για να το προλάβω.

    Προσωπικά, με αγχώνει ΤΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ώρα και στιγμή, ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ ενδεχόμενο του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ μου θανάτου και το ΤΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΩ στον Κύριο Ιησού, για την Παραδοθείσα υπό των προγόνων μου, ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, αλλά και ΖΩΗ- διότι ΣΚΕΤΗ η Ορθή Πίστη ΔΕΝ σώζει ΚΑΝΕΝΑΝ κυρ Νικολάκη μου, επειδή ως γνωστόν "και τα δαιμόνια ΠΙΣΤΕΟΥΣΙΝ και ΦΡΙΤΤΟΥΣΙΝ " ΑΛΛΆ...ΔΕΝ σώζονται, ενεκεν
    της πλεοναζούσης ΕΜ-ΠΑΘΕΙΑΣ,
    και προς τους συνανθρώπους, αμετανοήτου, κακίας των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν νομίζετε ότι δεν θα ζήσετε τον Αντίχριστο, τότε θα είστε μία πολύ τυχερή ύπαρξη που δεν θα βιώσει τις δοκιμασίες και τις θλίψεις των εσχάτων. Σας το εύχομαι! Όσο γι αυτά που γράφετε συμφωνώ, να προσθέσω μόνο ότι προσωπικά πιστεύω ότι μετά τον Γ ππ και τον Αντίχριστο, περιμένω να γίνει το λεγόμενο "φλας" του ήλιου, όπου θα καταστραφεί όλη η τεχνολογία του κακού, δηλ. ο ηλεκτρισμός και κατόπιν θα βγουν από τα τάρταρα οι αρχαίοι κοσμοκράτορες του κόσμου, οι Νεφελίμ. Ας μην συνεχίσω όμως την εσχατολογία μου γιατί δεν ξέρω κατά πόσο τα πιστεύετε εσείς αυτά, τα περί της φρικτής και ακατανόητης αποκάλυψης του κ. Δημοσθένη Λιακόπουλου.

    με εκτίμηση
    Αναστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστασία μου
    το μερίδιο το αναλογούν, των θλίψεων, ΚΑΜΙΑ ύπαρξη ΠΟΤΕ, δεν το απέφυγε, είτε αργά είτε νωρίς κατά τη διάρκεια του επίγειου βίου της.

    Το μεγαλύτερο ποτήρι των θλίψεων επί γης, ΠΡΩΤΟΣ ο Κύριος Ιησούς το ήπιε, μετά η Παναγία Μητέρα Του, μετά οι Άγιοι Απόστολοι και εν συνεχεία όλοι οι Μάρτυρες και Ομολογητές της δικής Του Αληθείας.

    Προσωπικά δεν αφήνω τον νού μου να κάνει πολύ τρομακτικές υποθέσεις.
    Φοβούμαι μήπως απ' το ανεξέλεγκτο άγχος, απολωλαθώ πριν της ώρας μου...
    ;-)

    Μου αρκεί να παρατηρώ ψύχραιμα ένα σοβαρό σημείο των καιρών, όπως είναι το ξεχείλισμα της Αποστασίας, οι Διωγμοί των Χριστιανών και η επανΊδρυση του Ισραήλ, ως κράτους, μετά από 1948 έτη.

    Τα περί Νεφελίμ του κυρίου Λιακόπουλο, ΔΕΝ τα έχω υπόψη μου.

    Δεν έτυχε να διαβάσω ως τώρα κάποιο βιβλίο του, απλώς μου αρέσει να τον κάνω χάζι καμιά φορά στην τυφλεόραση...

    Τυγχάνει, όντως, πωλητής με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, πειθούς, χάρισμα!
    ;-)
    Φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή