Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκός πολιτισμός Διεστραμμένων Οικουμενιστών

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Από τη μια οι γονείς βλέπουν εκατόμβη θυμάτων από μαθητή σε σχολείο ενώ δίπλα τους ο γιος εκπαιδεύεται να σκοτώνει μέσα από επιμορφωτικά εικονικά παιχνίδια!
Από τη μια οι γονείς βλέπουν εκατόμβη θυμάτων από μαθητή σε σχολείο ενώ δίπλα τους ο γιος εκπαιδεύεται να σκοτώνει μέσα από επιμορφωτικά εικονικά παιχνίδια!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης:
Το 2008 είχε κυκλοφορήσει στην Γερμανία ένα νέο είδος πρωτότυπου μπιμπερού για τα νεογέννητα. Το μπιμπερό αυτό είχε κάνει θραύση στις πωλήσεις και μάλιστα διαφημίζονταν με καλοστημένες διαφημίσεις στα μεγάλα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια. Το σχήμα αυτού του περίφημου μπιμπερού ήταν ένα… αντρικό πέος !!! Οι δημιουργοί αυτού του περίφημου «κατασκευάσματος», ισχυριστήκαν ότι έχει… ψυχολογικές προεκτάσεις γιατί έτσι το μωρό εξοικειώνεται από νωρίς με… την σεξουαλική επαφή!!!
Σε μια από τις γνωστές εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης για την οικογένεια, στο γνωστό κανάλι, RTL, προβλήθηκε μια σύγχρονη μητέρα που προσπαθεί να μάθει το μικρό της αγοράκι, περίπου τεσσάρων ετών, να μάθει να… φορά κοριτσίστικα φορεματάκια. Όπως ισχυρίζεται η «φοβερή» αυτή εκσυγχρονιστική εκπομπή, τα μικρά παιδιά θα πρέπει να αποφασίσουν μόνα τους σε ποιο φύλο ανήκουν όταν μεγαλώσουν και όταν θα έχουν συνείδηση των επιλογών τους. Έτσι τα μικρά αγοράκια, σύμφωνα με τους ταγούς της εκπομπής αυτής για την σύγχρονη οικογένεια, θα πρέπει οι γονείς τους να τα μάθουν να φορούν κοριτσίστικα ρούχα και να συμπεριφέρονται σαν θηλυκά και τα μικρά κοριτσάκια να φορούν αγορίστικα ρούχα και να μάθουν να συμπεριφέρονται σαν αγοράκια για να έχουν στο μέλλον την συνειδητή ελευθερία επιλογής φύλου.
Καταπληκτικά πράγματα! Σε μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή με πολύ μεγάλη τηλεθέαση στο γνωστό κανάλι, Pro7, με την παρουσιάστρια Evelyn Weigert, αναπαρίσταται η κόλαση σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Ο παίκτης, όταν αποτύχει να απαντήσει κάποια ερωτήματα καταδικάζεται να πάει στην κόλαση. Εκεί προβάλει στην οθόνη ότι πιο αηδιαστικό και άθλιο έχει να επιδείξει η πεπτωκώς ανθρώπινη ύπαρξη, (με ξυρισμένο το μισό κεφάλι, χτυπηματα σε γυμνά οπίσθια, να ρουφήξει κάποιο χυμό αγνώστου προέλευσης που τον ρουφάει με το ένα ρουθούνι τον… βγάζει με το άλλο και στη συνέχεια αυτό το πίνει και άλλα πολλά μη.. εκφραζόμενα). Όλα αυτά προκαλούν και ένα εθισμό στην αηδία και στην όποια δυνατή αισχρότητα σαν μέρος ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού. Αλλά εκτός από τις «επιδόσεις» αυτές, οι σημερινοί κυρίαρχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οδηγούν τις άλλες χώρες στην «σωτηρία» τους, έχουν και άλλα καταπληκτικά πρωτεία.
Σύμφωνα με ένα καταπληκτικό άρθρο έρευνας τον Φεβρουάριο του 2012 της γερμανικής εφημερίδας, Badische Zeitung, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Gibt es Tierbordelle in Deutschland», σήμερα στην Γερμανία υπάρχουν περίπου… έξι εκατομμύρια κτηνοβάτες. Μάλιστα το «πολιτιστικό» αυτό στοιχείο έχει τόσο πολύ αναπτυχτεί, ώστε υπάρχουν και σχετικές γερμανικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που καλλιεργούν και ηλεκτρονικά την κτηνοβασία ενώ διαφημίζουν και οίκους ανοχής, παρά του ότι θεωρητικά είναι παράνομες.
Η σύγχρονη Ευρώπη έχει τις ρίζες της στον Κάρολο τον Μέγα, τον μεγάλο ήρωα της γερμανικής ιστορίας και τον άνθρωπο που διέστρεψε για πρώτη φορά τόσο βάναυσα τα χριστιανικά δόγματα. Μετά το σχίσμα της φραγκόφρονων παπικών, ήρθε ως συνέπεια ο σχολαστικισμός, ο «διαφωτισμός» και ο πολυδιαφημιζόμενος εκσυγχρονισμός, που κατέρριψε κάθε ορθόδοξη θρησκευτικότητα στο όνομα της «προόδου», της «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Όλα αυτά έφεραν το τεράστιο σύγχρονο ψυχολογικό αδιέξοδο που συχνά καταφεύγει στην λατρεία των «ψυχολογικών ναρκωτικών».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση του εικοστού πρώτου αιώνα, είναι η Ένωση που έρχεται πρώτη στην πορνογραφική βιομηχανία. Κυριαρχεί σε ηγετικό επίπεδο η αποθέωση της ομοφυλοφιλίας, (δυο πρωθυπουργοί και αμέτρητοι υπουργοί), η προώθηση της θρησκευτικής απαξίωσης ακόμα και με την προβολή του Ισλάμ, ενός ανθρώπινου μηχανιστικού μοντέλου χωρίς αισθήματα, χωρίς καμία ευαισθησία, χωρίς καμία αίσθηση ανθρωπιάς, προτάσσοντας μόνο το οικονομικό συμφέρον σαν την συνταγή της απόλυτης επιτυχίας, (Σόϊμπλε).
Είναι χαρακτηριστικό πως αν κάποιος σήμερα κάνει ένα συνηθισμένο ζάπινγκ στα μεγάλα ευρωπαϊκά, κυρίως γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης, θα καταλάβει και το δικό μας μιμητικό πολιτιστικό κατάντημα. Εκπομπές που αποθεώνουν το «ξεχείλωμα» της ανθρωπινής υπόστασης και την αποθέωση της γαστριμαργικής βιομηχανίας, μια πλημμυρίδα εκπόρνευσης των πάντων και της οικογένειας που έχει τελείως και με τον νόμο διαλυθεί, είναι μερικά από τα πιο γνώριμα χαρακτηριστικά.
Το γεγονός είναι ότι αυτός ο «πολιτισμός» τα τελευταία χρόνια επιχειρείται με όλα τα μέσα να επιβληθεί και στην δική μας «Ανατολή». Το καίριο ερώτημα είναι που οδηγούμαστε εμείς με μια μνημονιακή κατοχή εξουσία που προωθεί νομοσχέδια προώθησης των «πολιτιστικών αξιών αυτής της Ευρώπης, (το αντιρατσιστικό είναι μόνο η αρχή).
Το μόνο ελπιδοφόρο εδώ είναι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες «εστίες» που ανθίσταται σε αυτή τη πολιτιστική λαίλαπα και στην θρησκευτική αποστασία, παρά την πίεση που ασκείται προς αυτή την κατεύθυνση από τις ίδιες τις «θρησκευτικές κεφαλές», που δυστυχώς έχουν συνταχτεί με αυτή την κατάσταση. Αυτές οι εστίες αντίστασης είναι η μόνη και η μεγαλύτερη μας ελπίδα σε όλο αυτό το χάος και αυτές θα πρέπει να στηρίξουμε για την ίδια την σωτηρία μας για να μην φτάσουμε στο «Πάντα τα θηρία τα άγρια δεύτε φάγετε, πάντα τα θηρία του δρυμού»
(Ης. νστ΄9).
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

15 σχόλια:

 1. Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα αυτού του δημοσιογράφου κι αναρωτιέμαι, ποιού τα συμφέροντα εξυπηρετεί αυτός ο άνθρωπος ;

  Του Χριστού και της Ελλάδας πάντως, όχι.

  ΑΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια αυτού του ΑΩ κι αναρωτιέμαι, ποιού τα συμφέροντα εξυπηρετεί αυτός ο άνθρωπος ;

  Του Χριστού και της Ελλάδας πάντως, όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος συνάθρωπέ μου; Να το συζητήσουμε και μπορεί να συμφωνήσουμε μαζί, αν βέβαια λατρεύουμε τον ίδιο Θεό.

   Είμαι στην διάθεσή σου. Μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα το είναι σου.

   ΑΩ

   Διαγραφή
 3. AΩ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για το Χειλαδάκη; Να δώσεις στοιχεία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βεβαίως συνάθρωπέ μου.

  Τώρα μπαίνουμε σε ευθεία γραμμή. Στην Γεωμετρία η ευθεία είναι το ποιό σύντομο και εύκολο σχήμα.

  «Αγαθός και ευθύς ο Κύριος· διά τούτο θέλει διδάξει τους αμαρτωλούς την οδόν», μας λέει ο Ψαλμωδός.

  Αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα αυτό το σχόλιο. Να προκαλέσω την αγάπη σου, την ευθύτητά σου.

  Με τα άρθρα του, συγκεκριμένος δημοσιογράφος εξυπηρετεί μόνο το προσωπικό του συμφέρον ( αν και ουσιαστικά δεν είναι έτσι ) δηλαδή το εγώ του, τουτέστιν του κοινού εχθρού το συμφέρον.

  Ποιός ο λόγος και το όφελος να ασχολούμαστε με κάποιον βόθρο και τα του βόθρου. Διότι αυτό κάνει, σκορπάει την δυσωδία του βόθρου και άλλα πνευματικά μικρόβια στους συναθρώπους του, εκμεταλλευόμενος την περιέργεια τους.

  ΑΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χωρίς να θέλω να κρίνω ή να υπερασπιστώ τον δημοσιογράφο (πέραν του συγκεκριμένου άρθρου δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι άλλο δικό του) επιθυμώ να σας εκφράσω μια απορία μου.

   Όταν γράφετε "Ποιός ο λόγος και το όφελος να ασχολούμαστε με κάποιον βόθρο και τα του βόθρου" σε ποιόν ή τι ακριβώς αναφέρεστε στην συγκεκριμένη περίπτωση;
   Αν για παράδειγμα η αναφορά σας πάει στην (κατά τα γραφόμενα του αρθρογράφου) πολιτισμική παρακμή των κεντρο-Ευρωπαίων, είναι κακό που γίνεται μια τέτοια αναφορά;
   Θεωρείται προτιμότερο να εθελοτυφλούμε, να μην ασχολούμαστε και να καμωνόμαστε πως όλα βαίνουν καλώς ή να κατακρίνουμε τέτοιου είδους παρακμιακές συμπεριφορές ; (δεν αναφέρομαι στην κριτική μεμονωμένων προσώπων).
   Πως αντιλαμβάνεστε το "Μη κρίνετε ή να μη κριθείτε" ρωτάω καθαρά από δική μου αγωνία μιας και συνηθίζω να ασκώ κοινωνική κριτική.

   Χ

   (είναι το πρώτο μου σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση)

   Διαγραφή
  2. Με την λέξη "βόθρο" δεν αναφέρομαι στο πρόσωπο του δημοσιογράφου, αλλά στο προσωπείο του που ακόμα κι ίδιος αγνοεί, δηλαδή τον κοινό εχθρό, τόσο εμάς των Ελλήνων όσο και ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους.

   Πολλοί από μας βρίσκονται μέσα σ'αυτό το βόθρο και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον και η περιέργεια μας για το περιεχόμενό του.

   Την εντολή του μη "κρίνεται ή να μη κριθειτε", την αντιλαμβάνομαι έτσι:

   «Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω».

   ΑΩ

   Διαγραφή
 5. Α.Ω
  Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΕΤΑ ΤΟ!
  Χιουμορ κανω.π

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΩ ακούς τον εαυτόν σου τι λέει; Αν δεν ακούς θα σου επισημάνει κάποιος οτι επίμονα, και φορώντας δήθεν χριστιανικό προσωπείο, λασπολογείς ανώνυμα, με λεξεις συκοφαντικές εις βάρος του επώνυμου δημοσιογράφου, χωρίς να προσκομίζεις καμία απολύτως απόδειξη(όπως σου το ζήτησα) απόδειξη με ντοκουμέντα από άρθρα αυτούσια του ίδιου του δημοσιογράφου. Εσύ λασπολογείς κρυμμένος στην ανωνυμία σου και χωρίς το παραμικρό επιχείρημα (η λασπολογία ΔΕΝ συνιστά επιχείρημα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις) Λασπολογείς αλαζονικά, και θρασύδειλα κρυμμενος στο σκοτάδι της ανωνυμίας σου, επιθυμώντας να παραστήσεις στους αναγνώστες το δάσκαλο. Δεν είναι καλή η τακτική σου.Θα ήταν ωφέλιμο για σένα, να κατέβεις από το καλάμι σου.Είναι καιρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συνάνθρωπέ μου, ηρέμησε.

   Μπορείς και εσύ να γίνεις ένας καλός, δηλαδή πιστός μαθητής του Κυρίου.

   Στο χέρι σου είναι. Αν το θέλεις και το ποθείς με όλην σου την καρδιά.

   ΑΩ

   Διαγραφή
 7. ΑΩ Ανωνύμως εξακολουθείς να λασπολογείς και επιχείρημα κανένα δεν είσαι σε θέση να φέρεις. Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο. Έχεις κάποιο πρόβλημα, είναι σαφές. περαστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφήνω την εικόνα που θέλεις να έχεις για εμένα, αποκλειστικά στην κρίση σου.

   Ελπίζω, για εσένα, να με κρίνεις δίκαια. Δηλαδή με αγάπη.

   ΑΩ

   Διαγραφή
 8. AΩ Δεν μπορώ να κρίνω εσένα διότι δεν γνωρίζω. Κρίνω μόνο τους άδικους προς τρίτους, λογους σου. Και εσύ θα κριθείς με την ίδια δικαιοσύνη που εσύ κρίνεις τους άλλους. Καληνύχτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό του στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος.

   Ελπίζω να με σώσει.

   Εσύ ελπίζεις στο έλεός και την ευσπλαχνη αγάπη Του ;

   Καληνύχτα

   ΑΩ

   Διαγραφή
 9. Ευγενικέ μου Χ

  δίνεις μαθήματα πολιτισμού με το γραπτό σου ήθος και τα σχόλιά σου.

  Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή