Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Για την δήθεν κατάπαυση του κοροϊδο-ιού, και της πανδημίας της βλακείας και της απάτης ο Θεόφιλος με όλο τον εσμό των μεγαλύτερων αιρέσεων και πλανών, προσεύχονται λέει στον κοινό Θεό τους!!!




Ακολουθεί  καυτερό σχόλιο επάνω στο βίντεο 
από αδελφό αγωνιζόμενο, Ορθόδοξο Χριστιανό: 
.....................................................................................................................
......................................................................................................................
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί επιτρέπει ο Κύριος αυτά που τραβάμε ... 

Εφόσον επιτρέπουμε εμείς ως αδιάφοροι χριστιανοί στο παπαδαριό (δε μιλάω για τους ευσεβείς Λευϊτες) να ξεπουλάει έτσι την πίστη μας, χωρίς να φωνάξουμε, χωρίς να διαμαρτυρηθούμε, χωρίς να τους αποκηρύξουμε, χωρίς να αποτειχιστούμε, χωρίς να ψάξουμε να βρούμε ποιός κρατάει ακόμα την πίστη ανόθευτη και αμώμητη, χωρίς να υπερασπιστούμε την πίστη και όνομα του Κυρίου, χωρίς ... χωρίς ... χωρίς .... ο Κύριος κάνει ένα βήμα πίσω και μας λέει :

 «Έτσι θέλετε; Καλώς ! Γενηθήτω το θέλημά σας, ... αλλά μετά ... δε θέλω κίχ !!!»

Ορίστε κατάσταση ! Όρίστε χάλι για μια φορά ακόμα ...

Για τη δήθεν κατάπαυση του κοροϊδο-ιού και της πανδημίας της βλακείας και της απάτης ο Θεόφιλος με όλο τον εσμό των μεγαλυτέρων αιρέσεων και πλανών προσεύχονται, λέει, στον κοινό Θεό τους !!!  Ποιό γκοινό Θεό τους ;;; !!! Διότι γκοινός > γκινός μπορεί να είναι, κοινός αποκλείεται !!!

Και τι λέει ο παρουσιαστής; Ποιό ιστορικό γεγονός; Τι λέ, ρε μπάρμπα; Ποιοι θρησκευτικοί ηγέτες; Ποιανού Θεού; Ποιός κοινός Θεός;

Ο δικός μας ο Θεός και Αρχηγός, ο Ιησούς Χριστός, σταυρώθηκε υπέρ ημών, αναστήθηκε και αναλήφθηκε και κάθεται στα δεξιά του Πατρός. Τον είδε ο πρωτομάρτυς Στέφανος, το γράφει ξεκάθαρα στις Πράξεις. 

Το μνήμα του, το ζωηφόρο μνήμα της ΑΙΩΝΙΟΥ  ΖΩΗΣ είναιΑΔΕΙΟ!!!  
Είναι ΚΕΝΟ  !!! Και βγάζει άκτιστο φώς !!!
  
Οι δικοί τους οι θεοί και αρχηγοί, όσοι δεν είναι πλάσματα της φαντασίας τους ή προσωποποιημένες ιδεολογίες, ηθικολογίες και νομικές διατάξεις, είναι νεκροί στους τάφους τους. Τους έχει ο τάφος τους μέσα. Δέσμιους. Είναι πλακωμένοι από την ταφόπλακα... !!!  Αλλά και οι Εβραίοι ... !!!  Ετούτοι, αλήθεια, για ποιό Θεό μιλάνε; Αφού αυτοί δεν έχουνε Θεό, αλλά Καίσαρα ... ! Έτσι δεν είπανε; Μόνοι τους δεν το 'πανε; Κάνω λάθος; Ποιός κοινός Θεός, λοιπόν; Για ποιόν παίζεται αυτό το θέατρο;

Χριστός Ανέστη, χριστιανοί, και πεπτώκασι δαίμονες !

Ω, ρε φουκαρά Θεόφιλε (κρίμα τ᾽ όνομα) τί σε περιμένει ... 
Πού θα παρουσιαστείς, τρομάρα σου, και τί θα πείς; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου