Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ με τα μάτια της γιαγιάς και ΑντιΡουφιανικές Οδηγίες για τον Εορτασμό του Πάσχα..


Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και φαγητό


Το χειρότερο για τον ρουφιάνο είναι, να μην του επιτρέψετε να έχει πλήρη εικόνα των κινήσεων σας. Είναι σαν τον ηδονοβλεψία, που ενώ θέλει να δει δεν μπορεί, αλλά μόνο ακούει. Είναι η κόλαση του και μπορεί να σκάσει από το κακό του!

1. Άρα φροντίστε να στήσετε το λαμπριάτικο γλέντι σας σε σημείο, που δεν είναι οπτικά προσβάσιμο στον ρουφιάνο. Εναλλακτικά, καλύψτε τον χώρο με μια τέντα.
Ο ρουφιάνος, θα προσπαθήσει να εξακριβώσει τι ακριβώς κάνετε και πόσοι είστε συγκεντρωμένοι στο τραπέζι. Θέλει, όχι μόνο την ανακάλυψη σας, αλλά επιθυμεί η ρουφιανιά του να είναι αιτιολογημένη, με αποδεικτικά στοιχεία. Μπορεί λοιπόν να πλησιάσει αδιάκριτα για να βεβαιωθεί, ακόμα και να φωτογραφήσει.
 


2. Φροντίστε, λοιπόν, να έχετε αφήσει λυμένο το Πιτ Μπουλ στην αυλή ή στον κήπο σας. Και τα Κανίς καλά είναι, εφόσον γαβγίζουν συναγερμό.
Ο ρουφιάνος, που έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες τις σακούλες που μεταφέρατε στο σπίτι σας από το κρεοπωλείο, και έχοντας τσεκάρει τις συνήθειες σας από Πάσχα προηγούμενων χρόνων, μπορεί να μαντέψει τις διαθέσεις σας. Αν δηλαδή θα σουβλίσετε ολόκληρο αρνί και κοκορέτσια, αν θα ψήσετε μόνο παϊδάκια, ή αν θα το πάτε στον φούρνο.
 


3. Για αυτό, αν σκοπεύετε να σουβλίσετε, φροντίστε να τον μπερδέψετε προσωρινά, στέλνοντας κάνα δυο ταψιά τυρόπιττες στον φούρνο. Θα τις δει, θα τις περάσει για κατσικάκι και μέχρι να αρχίσει να αναδύεται η τσίκνα από τον οβελία σας θα κερδίσετε χρόνο.


Μόλις ο ρουφιάνος μυριστεί την παχιά τσίκνα που θα βγαίνει από το βάθος της αυλής, ή του ακάλυπτου, θα βρεθεί σε αδιέξοδη έκσταση. Θα ξέρει ότι τον ξεγελάσατε, θα θέλει να κάνει κάτι, αλλά δεν θα μπορεί, αφού δεν θα σας βλέπει.
Μάλιστα, όπως ο ηδονοβλεψίας πάλι, που ενώ ακούει κραυγές ευχαρίστησης και φαντάζεται αεροπλανικές στάσεις Κάμα σούτρα, δεν μπορεί να τις δει, έτσι και ο ρουφιάνος ακούει τα "Ώπα! Ώπα!" και δαιμονίζεται. Να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία ή όχι; Φυσικά, γνωρίζει εκ πείρας, ότι όσο πιο φασαρία γίνεται, όσο πιο δυνατά παίζουν τα ηχεία και όσο πιο πολλή τσίκνα βγαίνει από την ψησταριά, τόσο πιο επιτυχημένο είναι το γλέντι! Έτσι συμπεραίνει, ότι θα είναι πολλοί μαζεμένοι και προχωράει στη ρουφιανιά. Όμως, αυτό είναι η παγίδα του.
 


4. Μη χάσετε την ευκαιρία να γελοιοποιήσετε τον ρουφιάνο για τις αβάσιμες καταγγελίες του. Βάλτε τα ηχεία στη διαπασών και γλεντήστε ακόμα και αν είστε λίγοι! Να μπαίνει η αστυνομία και να βρίσκει αλλού 2-3 και αλλού 4-5. Να μην ξέρει που να πρωτοπάει μιας και οι ρουφιάνοι είναι πολλοί.


Γ.Γ.Γ.


(από το ιστολόγιο του άγνωστου σε μένα  τη βάβω, μπλόγκερ "Τρελογιάννης")
......................................................................................................................................
.......................................................................................................................................

Ολες οι γριές Τσιορδίτσες θα γίνουμε, χαχα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου