Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Καθηγητής Perronne και το εμβόλιο: "Δεν θέλουμε να γίνουμε, όπως οι ντομάτες ΓΤΟ ή ο γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος"

 





Επιστολή του Christian Perronne, επικεφαλής μολυσματικών και τροπικών ασθενειών στο νοσοκομείο Garches (92) στη Γαλλία.

Αγαπητοί

φίλοι, η Γαλλία, που ζει έναν εφιάλτη εδώ και μήνες, ξυπνάει. Σε πολλές πόλεις της όμορφης χώρας μας, ο λαός βρίσκεται σε πορεία να ανακτήσει την ελευθερία του, να απαιτήσει την επιστροφή της δημοκρατίας. Ως γιατρός, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες και πρόεδρος πολλών φορέων ή διοικητικών συμβουλίων δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, μετράω καθημερινά τις αβεβαιότητες που δημιουργούν τον αυξανόμενο φόβο και απογοήτευση των συμπολιτών μας.

"Παίρνω τον κίνδυνο να επανα-ονομάζεται «συνωμοσία» ή καλύτερη «rassurisst», ένας όρος για εκείνους που επικρίνουν ή αμφισβητούν ενιαία σκέψη"

Παίρνω τον κίνδυνο να ονομάζεται "συνωμοσία" ή καλύτερα "rasurist" και πάλι, ένας όρος για εκείνους που επικρίνουν ή πρόκληση ενιαία σκέψη. Καταλήγω να είμαι περήφανος για αυτά τα ονόματα, καθώς τα λόγια μου που εκφράζουν την αλήθεια δεν έχουν αλλάξει ποτέ από την αρχή της επιδημίας. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι ευθύνη μου να μιλήσω και πάλι σήμερα για το σύνολο της ιατρικής πτυχής του Covid-19 και ιδιαίτερα για το θέμα του εμβολιασμού, που αποτελεί πλέον το κεντρικό και σχεδόν μοναδικό στοιχείο της πολιτικής υγείας του κράτους.
Πολλοί Γάλλοι έχουν μαγευτεί από την πολιτική του φόβου. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, έχουμε ενημερωθεί για ένα δεύτερο τρομερό κύμα της επιδημίας, χειρότερο από το πρώτο. Ο Υπουργός Υγείας, Δρ Olivier Véran, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ηλυσίων, καθηγητής Jean François Delfraisssy, ο Γενικός Διευθυντής Υγείας, καθηγητής Jérôme Salomon, το Ινστιτούτο Παστέρ έχουν ανακοινώσει καταστροφικά στοιχεία με εκθετική αύξηση του αριθμού των θανάτων. Τα νοσοκομεία έπρεπε να είναι υπερπλήρη και κατακλυσμένες.

Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μια πρόσφατη τηλεοπτική ομιλία ανακοινώνοντας την επανακαταλάβει, προέβλεψε όχι λιγότερο από 400.000 θανάτους, που αυξάνονται από τους 200.000 θανάτους που εκτιμήθηκαν λίγο πριν από τον καθηγητή Arnaud Fontanet de Pasteur. Αυτά τα μη ρεαλιστικά στοιχεία είχαν μόνο έναν σκοπό, να διατηρήσουν το φόβο να μας κρατήσουν περιορισμένους, σοφά καλυμμένους. Ωστόσο, η ευρεία χρήση μασκών στο γενικό πληθυσμό δεν έχει επιστημονικά αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για τη διακοπή της επιδημίας SARS-CoV-2. Η χρήση των μασκών θα πρέπει να στοχεύει σε ασθενείς, γύρω τους (ειδικά σε εκείνους που διατρέχουν κίνδυνο) και φροντιστές σε επαφή.

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προβλέψει όχι λιγότερους από 400.000 θανάτους, που αυξάνονται από τους 200.000 θανάτους που εκτιμήθηκαν λίγο πριν από τον καθηγητή Arnaud Fontanet de Pasteur. Αυτά τα μη ρεαλιστικά στοιχεία είχαν μόνο έναν σκοπό, να διατηρήσουν το φόβο να μας κρατήσουν περιορισμένους, σοφά καλυμμένους.»

Ωστόσο, η επιδημία οπισθοχωρεί και δεν έχει οδηγήσει σε καμία αποκάλυψη. Η δυναμική της καμπύλης έδειχνε εδώ και εβδομάδες το προφίλ μιας εποχιακής ανάκαμψης εστίας που μπορεί να παρατηρηθεί με ορισμένους ιούς μετά το ξέσπασμα της επιδημίας. Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και είναι επίσης μια αντανάκλαση της συλλογικής ανοσίας που αυξάνεται στον πληθυσμό και η οποία μας προστατεύει φυσικά. Τα στελέχη του ιού που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη βιαιότητά τους. Οι αρχές δεν θα είναι σε θέση να πουν ότι οφείλεται στον περιορισμό, επειδή η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν καν τεθεί σε εφαρμογή. Η οπισθοδρόμηση της επιδημίας είχε μάλιστα αρχίσει, σε ορισμένες αστικές περιοχές, πριν από την εισαγωγή απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι σε πολύ παλιά, σοβαρά παχύσαρκα ή άτομα με σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές ασθένειες που είναι ήδη εξουθενωτική. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν είναι πλήρως ταυτοποιηθέντα. Συνεπώς, τα υγειονομικά μέτρα θα πρέπει να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και τη θεραπεία τους το συντομότερο δυνατόν από την εμφάνιση συμπτωμάτων με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των οποίων επιβεβαιώνονται ευρέως, εάν η θεραπεία χορηγείται εκ των προτέρων.

Πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί. Οι γενικοί ιατροί και η γηριατρική αποθαρρύνονται από τη θεραπεία. Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση της δίωξης των παιδιών μας πίσω από περιττές μάσκες παραμένει ακατανόητη.

Όλα αυτά τα μέτρα γίνονται για τους Γάλλους να απαιτήσουν ένα εμβόλιο. Αλλά ποιο είναι το νόημα ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Όχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός είναι άχρηστος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, δηλώνουν ότι είναι έτοιμες να εμβολιαστούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχει γίνει βιαστικά και δεν έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αποτελεσματικότητας ή της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων. Μας επιτράπηκαν μόνο δελτία τύπου από κατασκευαστές, επιτρέποντας στις μετοχές τους να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο.

"Τα πρώτα "εμβόλια" που μας προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε νουκλεϊνικά οξέα που θα κάνουν τα δικά μας κύτταρα να κάνουν στοιχεία του ιού."

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα "εμβόλια" που μας προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα κάνουμε ένεση νουκλεϊνικών οξέων που θα κάνουν τα δικά μας κύτταρα να φτιάξουν στοιχεία του ιού. Δεν έχουμε ιδέα ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της ένεσης, γιατί αυτή είναι μια πρώτη φορά στον άνθρωπο. Τι θα συμβεί αν τα κύτταρα ορισμένων "εμβολιασμένα" έκανε πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας; Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν έργα με DNA. Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα είναι από το DNA στο RNA, αλλά το αντίθετο είναι δυνατό σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά δεδομένου ότι τα ανθρώπινα κύτταρα μας περιέχουν τους αποκαλούμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας από την αυγή του χρόνου. Αυτοί οι "εξημερωμένοι" ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως αβλαβείς (σε αντίθεση με τον ΙΌ HIV, τους ρετροϊούς του AIDS για παράδειγμα), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη transcriptase, ικανό να μεταγράψει προς τα πίσω από το RNA στο DNA.

Κατά συνέπεια ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγημένο με την έγχυση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει για το DNA, ακριβώς όπως ξένο, το οποίο μπορεί έπειτα να ενσωματώσει στα χρωμοσώματά μας. Έτσι, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να μετασχηματίσουμε τα γονίδιά μας μόνιμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, μέσω της τροποποίησης των νουκλεϊνικών οξέων των ωαρίων ή του σπέρματος μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές αλλαγές στα παιδιά μας. Οι άνθρωποι που προωθούν αυτές τις γονιδιακές θεραπείες, που λανθασμένα ονομάζονται "εμβόλια" είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου, για τα ινδικά χοιρίδια. 

"Οι άνθρωποι που προωθούν αυτές τις γονιδιακές θεραπείες, που λανθασμένα ονομάζονται "εμβόλια" είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου, για τα ινδικά χοιρίδια"

Δεν θέλουμε να γίνουμε, όπως οι gm gm gm ντομάτες ή ο γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος, ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί). Ένας ιατρικός υπάλληλος από έναν από τους φαρμακευτικούς κατασκευαστές είπε πριν από λίγες ημέρες ότι ήλπιζε για μια ατομική προστατευτική επίδραση, αλλά ότι δεν πρέπει να αναμένουμε πάρα πολύ αντίκτυπο στη μετάδοση του ιού, και ως εκ τούτου στη δυναμική της επιδημίας. Αυτή είναι μια συγκεκαλυμμένη παραδοχή ότι αυτό δεν είναι ένα εμβόλιο. Είναι μεγάλη υπόθεση.

Είμαι ακόμη πιο τρομοκρατημένος, διότι ήμουν πάντα υπέρ των εμβολίων και προήδρευα επί σειρά ετών στον οργανισμό που αναπτύσσει πολιτική για τα εμβόλια. Σήμερα, πρέπει να πούμε να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο. Ο Λουδοβίκος Παστέρ πρέπει να γυρίσει στον τάφο του.
Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και, πάνω απ' όλα, η κοινή λογική πρέπει να αναλάβουν.

Κρίστιαν ΠΕΡΡΟΝΝ

Le Professeur Perronne et le vaccin : "Nous ne voulons pas devenir, comme les tomates ou le maïs transgéniques des OGM" (putsch.media)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου