Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Μεγάλη η Ημέρα, ισάξια Πανήγυρις....




Πληροφορηθήκαμε εκ της έσωθεν πληροφόρησης, πως όλα τα γεροντάκια της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου σε διαρκή Αγρυπνία και προσευχή, να νικήσουν το πρόστυχο αντίχριστο σύστημα.

Και το Θαύμα έγινε, η Κα Θεοτόκος η Υπέρμαχος, μίλησε εκεί που δέν μπορούσε άλλη πόρτα να ανοίξει καί νά μιλήσει.

 Ο Γέρων Εφραίμ ο Βατοπαιδινός υπεράσπισις  εγένετο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, ήτοι της Κας Θεοτόκου τόσο ένθερμα καί αποφασιστικά, που μίλησε κατευθείαν στις δυνάμεις τής αστυνομίας που φιλοξενήθηκαν στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για να σαλτάρουν στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου και να διώξουν τους μοναχούς.

"Πάτε να τα βάλετε με την Παναγία; Δεν σκέφτεστε τίς οικογένειές σας; Όλα θα γυρίσουν πάνω σας. Πού θέλετε να πάτε.. "

Αυτά τους είπε ο Γέρων Εφραίμ ο Βατοπαιδινός, και προς αισχύνη τού Πατριάρχου καί του συστήματος  τού Οικουμενισμού, δεν πέρασε το  οικουμενιστικό σχέδιο, καί οι αστυνομικοί έφυγαν άπραγοι...

Εάλω, όλα Εάλω, αλλά η Κα Θεοτόκος ολοζώντανη μάς Υπερασπιζεται τα Εθνικά καί Ιδεώδη.

Γιά άλλη μία φορά ο Δαυίδ ενίκησε κατά Κράτος το Γολιάθ, το αντίχριστο σύστημα...


Έχω Χαρά Μεγάλη αδελφοί, διότι το Φίδι ο Βαρθολομαίος και τα τσιράκια του, ξευτιλίστηκαν από τους κατά κόσμου αδύνατους.  

[Μεγάλη μπουκιά φάε, φίλε scripta...μεγάλο λόγο, ΜΗ λες! 
Τα διαόλια δεν τα παρατάνε εύκολα...]



Μεγάλη η Ημέρα, ισάξια Πανήγυρις...


Χαίρετε καί αγκαλιάσθε, καί ο μισθός πολύς εν τοις ουρανοίς....


..Δημοσιεύτηκε  από τον χρήστη 

6 σχόλια:

  1. Δεν έχεις άδικο, όμως μετριούνται και οι μάχες, για να παίρνει θάρρος και ηθικό ο πολεμιστής που τα βάζει με τους διαβόλους καί τριβόλους.
    Το σημαντικότερο είναι που η Κα Θεοτόκος μέχρι τώρα δεν επέτρεψε το περιβόλι της, να το ξεχερσώσουν, από την Πίστη όλο.

    Όπως καί νά έχει, όταν τα όπλα σου είναι ο Τίμιος Σταυρός, και η γνήσια Πίστη, και να μάς πετάξουν από τα σπίτια μας, και να μάς κάψουν ζωντανούς με την Χάρη Τού Κυρίου, είναι Νίκη Τού Χριστού, Δόξα Τής Αγίας Εκκλησίας, καταισχυνει του διαβόλου και των δουλαρίων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ Μαρίνο
    και γω τα αισθάνομαι έτσι όπως τα λες.

    Μήπως γνωρίζεις ποιος ακριβώς είναι αυτός ο Γέρων Εφραίμ ο Βατοπεδινός που αναφέρει η είδηση;

    Πρόκειται για τον Ηγούμενο Εφραίμ που τον βάλανε και στη Μπουζού, κάποτε;

    Είχα στενοχωρηθεί πραγματικά εκείνη την εποχή και σκέφτηκα ότι ΑΝ χώνουν άρον άρον έναν Ηγούμενο έτσι χωρίς πολλές εξετάσεις στη φυλακή, γύρευε τι περιμένει ΠΡΟΣΕΧΩΣ τους Ορθόδοξους γενικότερα...και βέβαια λίγα χρονάκια μετά... το ΣΚΙΑΧΤΡΟ του ΚΟΡΩΝΟ, μας την είχε στήσει στη γωνία...ΔΕΝ επιθυμώ να είμαι απαισιόδοξη πλην..αναμένονται τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτός είναι ... Ο πρώην αδίκως φυλακισμένος και πανηγυρικώς αθωωθείς....Απορώ πως μπόρεσε και ύψωσε ανάστημα στον Bartholomew , αυτός που λίγο καιρό πριν είχε υποκύψει στις πιέσεις του , αναγκαζόμενος να πάει Ουκρανία να παρακολουθήσει την ενθρόνιση του αχειροτόνητου , υποτιθέμενου ουκρανού Αρχιεπισκόπου και γενικώς να αποδεχθεί όλο αυτό το τσίρκο των ουκρανών ....

      Διαγραφή
  3. @Unknown
    Σας ευχαριστώ εκ καρδίας για την πληροφορία...

    ΊΣΩΣ επειδή ο Γέρων Εφραίμ, βασανίστηκε ΑΔΙΚΩΣ(είχα υπογράψει και για την αποφυλάκισή του) και επειδή βίωσε προηγουμένως και το ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑ του Πέτρου Πατριάρχη Αλεξανδρείας με κάμποσους ιερωμένους από το Πατριαρχείο του, με το σινουκ ελικόπτερο, ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, θυμίζω, ΠΡΙΝ πατήσουν το πόδι τους στο Βατοπέδι (το συμβάν υπήρξε Ο,ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ και το έχουν θάψει ΟΛΟΤΕΛΑ οι θρησκευτικές ιστοσελίδες, μούγγα στη στρούγκα για το ΣΗΜΕΙΟ που ΔΟΘΗΚΕ από την ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ)...ΙΣΩΣ ξαναλέω ΚΆΤΙ μέσα στην καρδιά του Γέροντα ΕΦΡΑΙΜ να παρακινήθηκε σε ΕΥΣΠΛΑΓΧΝΙΑ προς τους ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ...

    Βεβαίως τα ΣΩΨΥΧΑ των παπάδων ΜΟΝΑΧΑ ο Κύριος ΜΠΟΡΕΙ να τα γνωρίζει...

    Εμείς ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, προς τον Παναιρετικό Πατριαρχούκο Βαρθολομαίο, ΟΛΟΙ οι ΑΓΙΟΝΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ...ΠΡΙΝ να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...ΠΡΙΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ την ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ Και πάρει των ομματιών Της ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορία : Γιατί ήταν σημείο η πτώση του Σινούκ στη θάλασσα του Αγίου Όρους; Δηλαδή τι είχε πράξει ο Πατριάρχης Πέτρος, που έπρεπε να φύγει από τον κόσμο αυτό , με αυτόν τον τρόπο; Πείτε μας κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Unknown
    να το κουβεντιάσουμε κάποια άλλη στιγμή...
    Θα επανέλθω...σας ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή