Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τα "έχωσε" πάλι κανονικά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...επειδή διάλεξε τη Σερβία για Χριστουγεννιάτικες διακοπές!


Αποτέλεσμα εικόνας για Αμβρόσιος Αιγιαλείας

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, για την επιλογή του πρωθυπουργού να περάσει τα Χριστούγεννα στη Σερβία με την οικογένειά του.


Ο κ.κ .Αμβρόσιος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι επέλεξε να περάσει εκεί τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς οι Σέρβοι είναι παλαιοημερολογίτες, δεν γιόρταζαν τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου και για αυτούς ήταν «μια απλή εργάσιμη ημέρα».

Ολόκληρο το κείμενο του Μητροπολίτη 
Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από  δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΑ!

Επομένως στη γειτονική και φίλη Χώρα της Σερβίας, όπου μετέβη ο Πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ακόμη τα Χριστούγεννα!

Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα!
Οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!

Άρα ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων.  Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε:

«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνήστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονήστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος!  Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!

Σε αντίθεση με τα παραπάνω ο κ. Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ,  όχι μόνον μετέβη σαν προσκυνητής στο λεγόμενο «τείχος των δακρύων», αλλά καί καταδέχθηκε να φορέσει το «καλυμμαύχι» θα λέγαμε των Εβραίων, δηλ. το γνωστό Εβραϊκό σκουφάκι, τό λεγόμενο «κιπά», υποτασσόμενος στα  πιστεύω των Εβραίων, φερόμενος εκεί σαν μαθητούδι του Δημοτικού! 


Μπράβο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα. Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και  τον Διάβολο! ΑΛΛΑ δεν φταίτε σείς! Οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί Ταγοί της Ορθοδοξίας φταίνε, οι Οποίοι σας υποδέχονται με δάφνες και τιμές!

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ……ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ (!) ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

Τα αποτελέσματα της αποστασίας μας από τον δρόμο του Χριστού τα βλέπουμε συνεχώς! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!

ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/745690/mitropolitis-amvrosios-tsipras-o-atheos-kai-adihristos/
.......................................................
Σχολιάκι : 

Σεβασμιώτατέ τους 
κ. Αμβρόσιε, 

όταν κόπτεσθε (και μπράβο σας )υπέρ της Αληθείας, ωραία τα "χώνετε" και δεξιά και αριστερά,  αλλά...προς τι οργίζεσθε με τον κ. Αλέξη Τσίπρα; Ο άνθρωπος, ΕΞΑΡΧΗΣ, μας το δήλωσε ότι ΔΕΝ πιστεύει σε Θεούς και λοιπές...φαντασίες.

Καθαρά και ξάστερα το δήλωσε. 
Και οι πολίτες τον ψήφισαν. Και τον ξαναψήφισαν.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ, λοιπόν, με την άδεια αυτών των πολιτών, να πάει για διακοπές όπου επιθυμεί η καρδιά του.

Φοβούμαι, ωστόσο, μήπως εν ημέρα Κρίσεως ο κ. Τσίπρας, ο κοσμικός, άθεος (κατά δήλωσίν του) άρχων, μήπως, επαναλαμβάνω, ενώπιον του Θεού, δεν θα βρεθεί στη δεινή θέση που θα βρεθεί ο Πατριαρχούκος κ. Βαρθολομαίος και η Σύνοδος της Ελλαδικής, Κρατικής Εκκλησίας. 

Εσείς Σεβασμιώτατέ τους  κ. Αμβρόσιέ μου, που θα παραδώσετε ψυχούλα  οσονούπω (διότι όσο νά 'ναι, τά 'χουμε τα χρονάκια μας), πώς μπορείτε και κοιμάστε ήσυχος όταν δεν κάνετε το παραμικρό ώστε να θεραπευθεί το ΤΡΑΥΜΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ, της ΒΙΑΙΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ, που ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1924 ακολουθούσαν όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία; 

Με πόνο ψυχής βαθύτατο, κάνω αυτή την ερώτηση 
και απάντηση να λάβω-αλίμονο- δεν περιμένω...

Ευανθία η Σαλογραία
...............................................................................
.................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου