Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριτές που φαντάζεστε ότι είστε ΜΗ ρατσιστές!

 Αποτέλεσμα εικόνας για ανοιχτά σύνορα

Γράφει ο Κόκκινος Ουρανός.
(οι τρελαμένες υπογραμμίσεις, δικές μου, φίλε αναγνώστη...)
.......................................................

"Εγώ έχω μία θέση. 

Όποιος ζητάει το άνοιγμα των συνόρων, να ανοίξει πρώτα αυτός τις πόρτες του σπιτιού του. Και να ζει από εδώ και πέρα με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα νύχτα μέρα. Το ίδιο και για το αυτοκίνητό του και για το εξοχικό του ή το σκάφος του. 

Διότι όπως τα σύνορα είναι «πληγές στο σώμα του πλανήτη», έτσι και οι πόρτες είναι πληγές στο σώμα της γειτονιάς. 

No borders -No doors

Δεν το λέω καθόλου στα αστεία, ούτε «τρολάρω» και απορώ πως δεν το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα στην δημόσια συζήτηση οι έχοντες ακόμα λογική σε αυτή την χώρα. 

Μόνο έτσι θα με πείσεις ανθρωπιστή μου ότι πιστεύεις αυτά που λες. Εκτός αν η πίστη σου είναι ψεύτικη και τα λόγια σου αέρας κοπανιστός

Κάποτε μιλούσα με έναν Μάρτυρα του Ιεχωβά που υπερασπιζόταν την άρνηση των πιστών της θρησκείας του να πηγαίνουν στρατό και να πιάνουν όπλο, ως «απόδειξη» ότι είναι οι σωστοί χριστιανοί. Το βράδυ της ίδιας ημέρας τον είδα (ήταν γείτονας) να κλείνει την μεγάλη σιδερένια αυλόπορτα της οικίας του και να αφήνει ελεύθερο τον σκύλο του. 

Λίγες ημέρες μετά θορυβημένος από το μπαράζ διαρρήξεων που είχε ξεσπάσει στην περιοχή, τον άκουσα σε κουβέντα με άλλον να λέει με αποφασιστικότητα, ότι δεν θα επιτρέψει «να μπει κανείς μέσα στο σπίτι του». 

Φαίνεται ότι για πολλούς «το σπίτι τους» είναι ανώτερο από πατρίδα (σπίτι όλων) και κάθε τι άλλο. 

Δεκτόν, αλλά μην μου παρουσιάζεσαι ως «ανθρωπιστής» ή «καλός χριστιανός».  

πηγή: Κόκκινος Ουρανός   

1 σχόλιο:

  1. Ρατσισμός ίσον ο φυλετικός διαχωρισμός. Φυλή είναι μία ομάδα ανθρώπων πού έχουν κοινά χαρακτηριστικά.
    Γνώμη μου είναι ότι η έννοια έχει εμπνευστές όλους όσους έχουν βλέψεις αλλοτρίωσης της παλαιάς τάξης των πραγμάτων και εφαρμογή της νέας τάξης.
    Προσωπικά τό ρατσιστής έχει ίδια εμβέλεια, σκοπιμότητα, δυναμική με την έννοια ομοφοβικός. Η έννοια αυτή είναι κατασκευασμένη καί χρησιμοποιείται από τους ομοφυλόφιλους, καθώς είναι τό εργαλείο γιά νά σού δημιουργήσει ψεύτικες τύψεις κοινωνικού διαχωρισμού.
    Δεν θα υπήρχε, εαν δεν υπήρχε αυτή ή ράτσα. Ο ρατσισμός δεν είναι τυχαίο πού χρησιμοποιείται μόνο από αυτούς πού κατευθύνουν τα νήματα. Ψηφίστηκε καί από τη Βουλή των Ελλήνων το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Όλες οι αντίχριστες θρησκείες στην Ελλάδα βρήκαν καταφύγιο καί νομιμότητα συνδιασμένα με δυνατότητες οργάνωσης, υποστήριξης, καί φορολογικών ελαφρύνσεων. Οποιος ειδε το νομοσχεδιο του Λοβερδου 4301 προ διετίας για θρησκευτικές κοινότητες, σήμερα με τις μαζικές εισχωρήσεις προσφύγων αντιλαμβάνεται την τότε σκοπιμότητα της ψήφισης.
    Το Αντίχριστο μέγα αντιρατσιστικό καί αντισυνταγματικό θέμα είναι, ότι για την Ελλάδα ως Συνταγματικά Ορθόδοξη Χώρα, δεν υπήρξε πρόβλεψη αναγνώρισης κατοχύρωσης και διασφάλισης περιουσίας τής Μίας Αγίας Εκκλησίας του Πατρίου εορτολογίου.
    Άρα ο ψεύτικος αυτός αντιρατσισμός ως μία άλλη ψεύτικη κουλτούρα, και εν τελει γάγγραινα, έχει "πολύ γερές πλάτες", σε βαθμό δυναμικότητας πολύ πέρα από τά σύνορα.
    Όλοι αυτοί πού μάχονται γιά το αντιρατσιστικό, είναι οι ίδιοι οι πιό μεγάλοι ρατσιστές. Πχ οι βουλευτές της Ελληνικής βουλής πού ψήφισαν το αντιρατσιστικό, πόσο υπολογίζουν τις μερικές χιλιάδες Ελληνορθόδοξες ψυχές πού δεν επιθυμούν την ηλεκτρονική κάρτα τού Πολίτη.
    Οι Χριστιανοί στην Ελλάδα δεν αναπαυόμαστε με την κάρτα τού Πολίτη. Αποτελούμαι από μόνοι μας μία ιδιαίτερη διάκριση. Όμως ουδόλως γίνεται αποδεκτό. Απεναντίας οι Μουσουλμάνοι αποτελούν μία άλλη φυλετική εύνοια, υποστηριζόμενη από το σύστημα. Όμως ο ρατσισμός σήμερα είναι αυστηρά συνδεδεμένος με την καταπάτηση δικαιωμάτων συνδεδεμένα με τους πρόσφυγες. Άλλες κοινωνικές αδικίες εις βάρος των Ελλήνων στην Πατρίδα μας δεν αναγνωρίζονται.
    Κλείνοντας θά υπεραμυνθώ τού τίτλου της ανάρτησης, Ουαί υμίν Γραμματείς καί Φαρισαίοι υποκριτές... διότι οι πιό μεγάλοι φασίστες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι όσοι με παχυλά γράμματα, γραβάτες καί παχυλούς μισθούς κάνουν συνεχώς λόγο γιά ρατσισμό. Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό τό γεγονός ότι όχι μόνο δεν έχουν τά σπίτια τους ανοιχτά στους πρόσφυγες, αλλά κατά κανόνα ούτε και στα αδέλφια τους, καθώς τα έχουν διπλοτριπλοκλειδωμένα, μέ έξτρα συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί μέ δορυφόρους, και με μεγάλες κουστοδίες security.

    ΑπάντησηΔιαγραφή