Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Είδες την κοTζάμα Μούνα, καλή μου χριστιανή, εσύ που τα πετάς όλα έξω και όποιον πάρει της σεξομανίας ο χάρος;


Μούνα Τζάμα: Η μουσουλμάνα που έγραψε ιστορία με... καφτάνι αντί μαγιό στα καλλιστεία!


«Δεν θα φορέσω μαγιό στην παραλία, άρα δεν θα το κάνω και στον διαγωνισμό, μόνο και μόνο για να κερδίσω βαθμούς» 

Ιστορία έγραψε η μουσουλμάνα Μούνα Τζάμα, καθώς συμμετείχε στα προκριματικά του διαγωνισμού Miss Universe, για την ανάδειξη της καλλονής που θα εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στο διαγωνισμό, φορώντας... καφτάνι, αντί του «παραδοσιακού» μαγιό.

Η 27χρονη καλλονή είχε απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα media όλο το προηγούμενο διάστημα, όταν έκανε γνωστή την απόφασή της αυτή. 

«Δεν θα φορέσω μαγιό στην παραλία, άρα δεν θα το κάνω και στον διαγωνισμό, μόνο και μόνο για να κερδίσω βαθμούς» αιτιολόγησε την επιλογή της και η οργανωτική επιτροπή της «άναψε» το πράσινο φως, προκειμένου να εμφανιστεί στην πασαρέλα, όπως εκείνη ήθελε.

Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της στο Instagram, η μουσουλμάνα διαγωνιζόμενη έγραψε: 

«Αυτή τη στιγμή απέδειξα ότι μπορώ να κάνω ό,τι βάλω στόχο στο μυαλό μου και οι περιορισμοί είναι ένα καθεστώς που περιμένει να καταργηθεί. 

Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου και πίστεψαν στο όραμά μου».



3 σχόλια:

  1. Ο σκολωψ του σεσηπότος δυτικού πολιτισμού , τό πάλαι χριστιανικού , έρχεται να μας φρονιματιση .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε Σαλογραια μου, αν εισαι σεμνη, χρηστοηθης κλπ κλπ (οχι οπως εγω) δεν πατας καν σε διαγωνισμους ομορφιας. Προπαγανδιστικες π@@@@@@ιες τι καθεσαι και τις υιοθετεις κιολας ηθελα να ξερω...Βουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φώτιε, αδερφέ
    με διάφορες αφορμές, οι γυναίκες Μουσουλμάνες, τα καταφέρνουν κάθε τόσο και με κάνουν να ντρέπομαι, για το ήθος των χριστιανών (υποτίθεται) κορασίδων και κυριών, αίτινες, προ πολλού έχουν απεμπολήσει πάσαν αιδώ, με ποικίλες προφάσεις εν αμαρτίαις...
    ;-( Τα έλεγα τα σχετικά και στην ανάρτηση για την Αγία Σοφία της Κλεισούρας, τη Μυρτιδιώτισσα μοναχή, που την εκούρευσε μοναχή ο Σεβασμιώτατος Κυπριανός και υπήρξε ανάδοχός της, η ηγουμένη Μαρία Πατέρα της Χίου, και μάρτυρας, η μοναχή Ορθοδοξία (καταγόμενη εκ Πατρών) των Οινουσσών.

    @UnKnown

    Εννοείται αυτό που γράφεις καλή μου, αλλά το έθεσα το θέμα ευρύτερα...Τα έχω μουρμουρίσει και σε περασμένες αναρτησούλες, σίγουρα το θυμάσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή