Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Dr. Sucharit Bhakdi - Δραματικό κάλεσμα στον κόσμο


..................................................................................
.......................................................................................



 Με αφορμή το βίντεο που είδες, ακολουθεί   κείμενο φίλου που έλαβα πριν λιγες μέρες...)




Δεν υποφέρονται, ρε παιδί μου, αυτοί οι συνωμοσιο-τέτοιοι !!!  Α, πα, πα … παντού καχύποπτοι ! Δε μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει μια εφεύρεση, ένα τσιπάκι, μια κάρτα, έναν ιό, ένα εμβόλιο, κάτι, ρε παιδί μου, και πέφτουν απάνω του να τον φάνε … 
Τι λύσσα είναι αυτή … !!!
Τί είναι και τούτος εδώ ο μουσάς με τη γραβάτα που του φταίει ο Κλάους; Εδώ ετοιμάζεται, εξαγγέλεται και εισερχόμαστε στην 4η βιομηχανική επανάσταση που θα υλοποιηθεί, επιτέλους, ο βιολογικός μας επαναπρογραμματισμός και θα αναβαθμιστούμε με εμφυτεύματα. Θα γίνουμε βιονικοί, θα έχουμε τεράστιες μνήμες, θα γίνει το "σύννεφο¨ προέκταση και επέκταση του μυαλού μας, θα βρεθούν τρόποι να αντιμετωπίζουμε όλες τις φυσικές αρρώστιες, και τουτουνού δεν του αρέσει;  300-500 χρόνια αγώνας της επιστήμης για να μας φέρουνε εδώ που μας φέρανε και θα τα χαλάσουμε στο τέλος, τώρα που πάει να γίνει η φτιάξη, για πέντε παραδοσιόπληκτους ντεμοντέ κόπανους ;
 Μόνο οι τεχνητές και εργαστηριακές αρρώστιες θα μείνουν, κι αυτές, δηλαδή, ως φόβος για να μας κρατάνε σε έναν έλεγχο μην το παρακάνουμε κιόλας ή μη ξεσηκωθούνε τίποτα βλαμμένοι και χαλάσουνε την ωραία σειρά. Μέχρι και βιονικά γεννητικά όργανα θα έχουμε για μη χρειαζόμαστε βιάγκρα όσοι μπαίνουμε σε ηλικία. Εδώ, βέβαια, για να πώ την ανησυχία μου, υπάρχει ένα πράμα που με φοβίζει. 

Φοβάμαι μήπως ο Κλάους και ο άλλος ο Χαράρης και οι άλλοι ελιτίστες έχουν κρατήσει για δικές τους τις νεώτερες αναβαθμίσεις του στυτικού ιστού και μας κάνουνε καμμιά παλιοδουλειά τώρα στα γεράματα και φτάσουμε να μιλάμε για  "το Μεγάλο Ολο-απαύτωμα"

Αλλά δεν νομίζω. Είναι τέτοιο το ήθος, ο χαρακτήρας και οι αρχές τους, που, φως φανάρι, εργάζονται για το καλό μας. Φαίνεται κι από το βίντεο, δηλαδή, παρά τις κακοήθειες του γραβατάκια.
   Εδώ, λέμε, ότι θα μας παρακολουθούν, θα μας ελέγχουν από μακριά με τηλεκοντρόλ μην πάθουμε τίποτα, και θα μπορούν άμεσα να μας προλάβουν και να μας σώσουν.

 Θα προλαβαίνουν βέβαια και ενδεχόμενες αντιδράσεις μας , αλλά έτσι είναι αυτά τα πράματα. Και τι έγινε; Χαρά στο πράμα, δηλαδή ! Η τεχνολογία έχει και τα αρνητικά της. Το αυτοκίνητο ενέχει τον κίνδυνο του τρακαρίσματος, το κινητό την ακτινοβολία, και πάει λέγοντας. 

Αλλά αυτό δεν αρέσει στους ψεκασμένους. Γι' αυτό κι ο Κούλης και η Ντόρα τους ξεμπροσταριάζουν για να τελειώνουμε επιτέλους με δαύτους. Να τους στιγματίσουμε και να τους απομονώσουμε δημοκρατικά κι ελεύθερα. 

Το είδατε το βιβλίο του Κλάους στο γραφείο του Κούλη ; 

Είναι από καλούς μαθητές του. Εχει παρακολουθήσει το πενταετές γι' αυτό δεν ανησυχώ. Είναι σταθερός. Εδώ γίνονται κοσμογονικές αλλαγές και πέντε βαρεμένοι με καχυποψία κνιτουράτο κνιτέλλι θα μας πάνε 3.9 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω από τον Νεάντερταλ … !!! … ;;;; 
   Ε, όχι, ρε, δε θα σας περάσει. Έμπαινε, Κλάους, και μη γκολώνεις. 
Φέρε και το μεγάλο αρχίγι να βασιλέψει, να μπεί επιτέλους μια σειρά σε τούτο το μπλανήτη ...

Υπογραφή Σ. 
...................................................................................................
...................................................................................................



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου