Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Αντισυνταγματική και παράνομη διάλυση της Ελλάδας»


Αντισυνταγματική και παράνομη διάλυση της Ελλάδας

Ο Γιώργος Παύλος καθηγητής Φυσικής και, Φιλοσοφίας του ΔΠΘ συζητά με τον Χρήστο Μαργέτη και θέτει το πρόβλημα ενότητας και αντίστασης του Ελληνισμού σε σχέση με την παρούσα κρίση της ιατρικής τρομοκρατίας, της κατάργησης του Συντάγματος και της νομιμότητας αλλά και την καταστροφή της ελληνικής και Ορθόδοξης ταυτότητας των Ελλήνων. 


Μια καταστροφή που επιχειρείται όλο και πιο φανερά και πιο φρικιαστικά από την παγκόσμια Νέα Τάξη τα διεθνή κέντρα της νέας παγκόσμιας φεουδαρχίας αλλά και τα εγχώρια όργανα της με στόχο την καταστροφής της παγκόσμιας Δημοκρατίας και της ελευθερίας ανθρώπων και λαών.

 Συγχρόνως ο καθηγητής Γιώργος Παύλος θα μας παρουσιάσει με την μορφή του επείγοντος για την ενότητα την αυτοοργάνωση και απελευθέρωση της Ελλάδος ως ανάγκη άμεσης εφαρμογής από τον ελληνικό λαό της νέας πολιτειολογίας που εισηγείται ο ίδιος σε πρόσφατα επιστημονικά άρθρα και βιβλία του ως μια ελληνική μη αρχηγική και υπερκομματική πολιτική πρόταση και πρακτική.

 Την παρουσίαση αυτή θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση με όσους την παρακολουθούν από τον δικτυακό χώρο.

 Την συζήτηση οργανώνει το Δίκτυο Ελληνισμού σε συνεργασία με το, Social media ORM 

Σήμερα θα θέσουμε τις βάσεις για την ενότητα των Ελλήνων 

Η εξουσία όχι στον αρχηγό αλλά στην γερουσία Δημιουργούμε περιβάλλον για ανάδειξη ηγετικών προσωπικοτήτων με ελληνικό και Ορθόδοξο ήθος.


πηγή: Τρελογιαννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου