Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ! Τοποθετείται για ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ, του 28χρονου ΑΘΛΗΤΗ από τη Σύρο, μετά ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙς κοβιδοεμΦΟΛΙΑΣΜΟΥΣ



  Κανε ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο για να ακούσεις :

 https://www.facebook.com/watch/?v=579184784090647 


πηγή: notospress


Θρήνος στη Σύρο από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

ΣΥΡΟΣ. Στο πένθος έχει τυλιχτεί η κοινωνία της Σύρου μετά τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Σύμφωνα με το sportcyclades.gr, ο 28χρονος ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για την Τήνο.

Το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 σχόλια:

  1. Φτάνουν πλέον όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι που θέλουν να προβληθούν με γελοία θέματα περι «κωλοεμβολίου» όπως λέει ο κυριούλης. Μη μας ζαλίζει με λόγια κ@@@@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστάσιε, αγαπητέ, Κατανοώ ότι ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ και γι αυτό αντιδράς έτσι, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ για το ΘΑΝΑΤΟ ΝΕΟΤΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ γεμάτου ΥΓΕΙΑ Που ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΠΙΣΤΕΨΕ το κυβερνητικό ΑΦΗΓΗΜΑ και ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΡΑ..Το Κατανοώ...Ελπίζω, ΌΜΩς ο ΚυρΜητσοτάκουλας και οι "Ακαταδίωκτοι"Μεγαλογιατροί που ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ και ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ και ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ να μας ΤΡΟΥΠΗΣΟΥΝΕ με τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ κοβιδοΦΟΛΙΑ, ζορ ζορινά, ΕΛΠΙΖΩ, λέγω, ΣΥΝΤΟΜΑ, να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΏΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...Καλή Αποκριά και Καλή Σαρακοστή και ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ κοβιδοΦΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ , Παναγίτσα μου, πληηηζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή