Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ από ΕΜφόλιο κατά Κόβιντ -19, στην ΒΡΕΤΑΝΙΑ! "Τον σκότωσε το εμβόλιο" που έκαναν 1, 5 εκατομμύρια Έλληνες!

 

Παραδοχή από την βρετανική δικαιοσύνη την φονικότητας των εμβολίων κατά Covid-19

Η πρώτη μεγάλη αποζημίωση για τον θάνατο από εμβόλιο στην Βρετανία επιδικάστηκε στην μνηστή ενός Βρετανού μουσικού που πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca: Συνολικά 120.000 λίρες!

Στην Ελλάδα με το εμβόλιο της AstraZeneca έχουν εμβολιαστεί 1.500.000 άνθρωποι πριν απαγορευθεί μετά από πολλούς θανάτους ασθενών, όπου μόνο το pronews.gr, παρά τον ανηλεή πόλεμο και διαφημιστικό αποκλεισμό είχε αποκαλύψει πέρσι.

Κανείς δεν ξέρει πόσους νεκρούς κόστισε, αλλά βάσει των εκθέσεων το εμβόλιο είναι η δεύτερη αιτία θανάτων μετά το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Eίναι η πρώτη υπόθεση στην Βρετανία που επιδικάζεται αποζημίωση  και μάλιστα σε όχι πρόσωπο με άμεση συγγένεια με το νεκρό αποζημίωση για θάνατο από εμβόλια για τον Covid – 19.

Οκτώ ημέρες μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου, στις 13 Μαΐου της περυσινής χρονιάς, ο τραγουδιστής ένιωσε έναν έντονο πονοκέφαλο. Εισήχθη σε νοσοκομείο του Νιούκαστλ – όπου πέθανε έξι ημέρες αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία. 

Στο πιστοποιητικό θανάτου του «Λόρδου Ζάιον» καταγράφονται «μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες που προκλήθηκαν από αιμορραγία», η αιτία της οποίας ήταν επιπλοκές από το εμβόλιο της Astra Zeneca για τον κορωνοϊό. 

Η μνηστή του, Βίκι Σπιτ, είχε απευθυνθεί στο Πρόγραμμα αποζημίωσης για επιπλοκές κάθε είδους εμβολίων της Βρετανίας, που είναι κομμάτι του Δημόσιου Συστήματος Υγείας της χώρας, από τις αρχές του Ιουνίου της περασμένης χρονιάς.

Μιλώντας στο GB News, είπε ότι θεωρεί «αηδιαστικό» το γεγονός ότι οι συγγενείς των νεκρών πρέπει να παλέψουν για έναν ολόκληρο χρόνο πριν πάρουν την αποζημίωση που δικαιούνται.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση» – για να προσθέσει ότι «το θέμα δεν είναι τα χρήματα, που δεν φέρνουν πίσω τους ανθρώπους που χάθηκαν, αλλά η αναγνώριση ότι υπήρξαν επιπλοκές του εμβολίου», που σε περιπτώσεις όπως του αρραβωνιαστικού της, στάθηκαν μοιραίες.

Σύμφωνα με το vaccineimpact, το οποίο επικαλείται τα δεδομένα του VAERS έως τις 18 Μαρτίου του 2022 υπάρχει μια ραγδαία αύξηση σε θανάτους και σε παρενέργειες από εμβόλια τους τελευταίους 15 μήνες, απ’ όταν δηλαδή ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό, σε σχέση με ότι καταγραφόταν τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Τα στοιχεία του VAERS:  

  • Αύξηση 68.000% στα εγκεφαλικά
  • Αύξηση 44.000% στις καρδιακές παθήσεις
  • Αύξηση 6.800% στους θανάτους
  • Αύξηση 5.700% στις μόνιμες αναπηρίες
  • 5.000% αύξηση των απειλητικών για τη ζωή τραυματισμών
  • Αύξηση 4.400% στα νοσοκομεία

EudraVigilance: 41,834 θάνατοι και 3,9 εκατ. παρενέργειες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 15 Μαρτίου του 2022 είχαν καταγραφεί 41.834 θάνατοι και 3.900.241 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.814.420.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος, ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact.

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Συνολικά έχουν καταγραφεί 19.239 θάνατοι και 1.927.063 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.454 θάνατοι και 629.641 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 2.651 θάνατοι και 138.793 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.


πηγή : PRONEWS.GR 

.....................

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ  σήμερα 22-6-2022

Mεγαλώνει η μαύρη, τραγική λίστα των ανεξήγητων θανάτων μικρών παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα.

Ήταν σχεδόν ένα μήνα πριν όταν, όταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε στο «Ιπποκράτειο» με τους γονείς μάλιστα να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Λίγες ημέρες μετά ένα αγόρι, πάλι στη Θεσσαλονίκη, διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» με σπασμούς, υψηλό πυρετό, ταχύπνοια και υπέρπνοια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί πέθανε στα εξωτερικά ιατρεία και δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί.

Δυστυχώς η τραγική λίστα δεν σταματά εκεί, καθώς χτες ένα 12χρονο κορίτσι πάλι στη Θεσσαλονίκη πέθανε στον ύπνο της.

Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει ότι πριν από τρεις μήνες το κορίτσι είχε επισκεφθεί καρδιολόγο.

Η ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία αναφέρει την ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

Η ίδια αναφέρει ότι από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα προκύψουν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πως προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», λέει η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

Παρά το γεγονός πως προκαλεί σοκ το γεγονός ότι τρία παιδιά χάθηκαν εντελώς ξαφνικά στην ίδια πόλη τον ίδιο μήνα, δυστυχώς οι θάνατοι ανηλίκων στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνητών τα τελευταία χρόνια με την ΕΛΣΤΑΤ να δημοσιεύει αναλυτικά στοιχεία ανά εβδομάδα και μήνα.

Διαβάστε ακόμη:Πού οφείλονται οι αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών – «Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει»

Μέσα σε έξι μήνες έχουν χαθεί 138 παιδιά

Συγκεκριμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά.

37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων είχαν καταλήξει το 2020 και 43 το 2021.

Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά.

Αυτό το έτος έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων, με τα περισσότερα να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-4 χρόνων (82 θάνατοι).

Στην ομάδα 5-9 χρόνων καταγράφονται 12 απώλειες, άλλες 11 σε παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων και 33 στην ομάδα των εφήβων 15-19 χρόνων.

πηγή :ΤΟ ΒΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου