Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Σαν σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ της ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ, Πριν ΔΥΟ χρόνια ΑΚΡΙΒΩΣ, (δηλ.τον Μάρτιο του 2020), οι ΜεγαλοΦΑΣΙΣΤΕΣ του Κερατά, ΔΙΕΤΑΞΑΝ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά ...να ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ οι Αγωνιζόμενοι Πιστοί, ΑΠΕΞΩ από τους ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ τους, για το..."καλό" της... υγείας τους, βεβαίως , βεβαίως!!!

 

Το Όπλο μας, το Λάβαρό μας (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως)!...

 

....................................................................................
.............................................................................................




"Οπλισμένη" (με το όπλο της ειρήνης) 
Γιαγιά (από εδώ)
 

Το Όπλο μας, το Λάβαρό μας!... 

ΣΤΑΥΡΟΣ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

Ο Σταυρός του Χριστού και ο σταυρός του κάθε ανθρώπου 

Αλήθεια, τι θα ήταν ο Χριστός μας χωρίς τον Σταυρό Του;

ΑΡΑΤΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΑΥΤΟΥ (από εκεί:)


Από φονικό και έχθιστο μέσον εκτέλεσης κακούργων 

μεταβλήθηκε σε μέσον αγιασμού 

και νοητή ασπίδα προστασίας 


Πηγή για το κείμενο εδώ η μπλογκοσελίδα: http://o-nekros.blogspot.com/2022/03/blog-post_69.html

..................................................................................................

...................................................................................................



 Στη συνέχεια και παρακάτω 
ΚΟΠΥΠΑΣΤΏΝΩ 
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ  
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ της ανάρτησής μου 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΉΣΕΩΣ 
ΤΟΥ 2020 ...



ΚΥΡΙΑΚΉ 22 ΜΑΡΤΊΟΥ 2020


2 σχόλια:

  1. Θα σε διορθώσω ελαφρώς : Την 16η.3.2020 , ημέρα Δευτέρα , αμέσως δηλαδή μετά τη δεύτερη Κυριακή των Νηστειών - Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά , ο αγαπητός Πρωθυπουργός μας , διέταξε την καθολική αναστολή όλων των Λειτουργιών κάθε δόγματος και θρησκείας...άρα χάσαμε τους Τρίτους Χαιρετισμούς και όλες τις ακολουθίες μέχρι και το Πάσχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @UnKnown (θα μου πεις ;Είσαι τελικά αγοράκι ή κοριτσάκι; )
    :-)
    ΔΕΝ θυμάμαι ποια ημερομηνίας ΑΚΡΙΒΩΣ εξηγγειλε ο Πρωθυπουργός την αναστολή όλων των θείων Λειτουργιών αλλά ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ Η Γ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ στην οποία ΤΙΜΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ δια τον ΤΡΟΜΟΝ του ΦΟΒΕΡΟΥ κορονογιού...ΜΟΝΟ με τον ιεροψάλτη ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ να λειτουργήσουν οι Ιεροι Ναοί. Δηλαδή ΜΟΝΟΝ ο ιερέας και ΕΝΑΣ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΙΕΡΟΨΆΛΤΕΣ. ΟΧΙ ΠΙΣΤΟΙ. Εκεινη την Κυριακή λοιπόν, ΤΗς ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΉΣΕΩΣ, ΈΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑ ΜΈΤΩΠΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ εμείς οι ΠΙΣΤΟΙ, ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ στα σπίτια μας, ΔΙΑ ΤοΝ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ κρατικών ΞΕΧΑΡΒΑΛΙΆΔΩν ...που ψήλωσε ο νους τους από την ΕΞΟΥΣΙ. ΑΥΤΟΙ , εκτελώντας ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, είχανε ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ καλαμάκια οι ΚΑΚΟμοιροι...Θυμάμαι την ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ των ΠΙΣΤΏΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να μείνουν στα σπίτια τους,για το ...καλό της Δημόσιας, λέει, υγείας..ΘΥμάμαι ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΑ...ΔΕΝ θα τα αναφέρω τώρα...Θα τα αναφέρω κάποτε άλλοτε...κάπου αλλού...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ήρθαν ακόμη από τα ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ Κερατά..Ας ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΈΣ ΜΑΣ...ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΣΟΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ας τις ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ...Ο Χρόνος, μας βιάζει...Το ΣΤΑΔΙΟΝ Ηνέωκται..έχει ανοίξει και περιμένει τους Μονομάχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή