Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΖΗΤΩ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ! Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ η ΠΡΩΤΗ χώρα που ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΕΣ τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ - Στην Ελλάδα ο Κ.Μητσοτάκης λέει «Να σώσουμε το… Πάσχα»!


 Η Βρετανία έγινε πριν λίγο η πρώτη χώρα στον πλανήτη που καταργεί όλες τις απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί πριν 22 μήνες στην «Γηραιά Αλβιώνα» λόγω του Covid-19.

Η ανακοίνωση για την κατάργηση των μέτρων, ακόμα και της καραντίνας για όσους είναι θετικοί στον κορωνοϊό, έγινε πριν λίγο στη Βουλή των Κοινοτήτων από τον ίδιο τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος διακήρυξε πλέον μια στρατηγική με τίτλο «Η ζωή με τον Covid», την οποία θα παρουσιάσει και επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου.

Με δεδομένα τα τρέχοντα ενθαρρυντικά στοιχεία, «η προσδοκία μου είναι ότι θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τους τελευταίους εγχώριους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της νομικής υποχρέωσης αυτοαπομόνωσης, εάν κάποιος διαγνωστεί θετικός, ένα μήνα νωρίτερα», είπε. Οι κανονισμοί επρόκειτο να λήξουν στην Αγγλία στις 24 Μαρτίου.

Όλα τα μέτρα θα αρθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Κατ' αυτό τον τρόπο η Βρετανία γίνεται η πρώτη χώρα στον πλανήτη που επιστρέφει οριστικά στην κανονικότητα, τη στιγμή που στην Ελλάδα η κυβέρνηση έχει επιβάλλει να κυκλοφορούμε με μάσκες στους δρόμους, φυσικά και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, να καθόμαστε στα τραπέζια στην εστίαση μόνο 6 άτομα και να απαγορεύεται να σηκωθούν οι πολίτες γιατί θα μεταδώσουν τον κορωνοϊό, όπως επίσης οι πολίτες να θεωρούνται ανεμβολίαστοι στους επτά μήνες αν δεν έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, ενώ την ίδια στιγμή να μπορούν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης όπου το πιστοποιητικό εμβολιασμού λήγει στους 9 μήνες. 

Και βέβαια πάνω απ΄ όλα να επιμένουν αν χωρίζουν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Χωρίς να προβλέπεται άρση έστω και μερική, των μέτρων μέχρι το Πάσχα.

ΠΗΓΗ :ΠΡΟΝΙΟΥΣ

 

2 σχόλια:

  1. Για αυτό δεν ανοίγουν στην Ελλάδα , όπως στις άλλες χώρες https://choratouaxoritou.gr/?p=178785
    Με δυο λόγια , μας 'τιμωρούν' γιατί είμαστε κακά παιδιά , δηλαδή ΔΕΝ έχουμε εμβολιασθεί ΌΛΟΙ , όπως απαιτούν τα αφεντικά των κυβερνώντων....Καταλάβατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαταλάβαμε και σας ευχαριστώ αλλά ούτε σε άλλες χώρες έχουν εμΦΟλιαστεί ΟΛΟΙ. Στην Αυστρία π.χ. είχε ΕμΦΟΛΙαστεί μόνον το "καταπτυστο ποσοστό του 65 τοις εκατο΄" όπως δήλωσε ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΑ πριν κανά μήνα κάποιος μουράτος πολιτικός στην ΒΙΈΝΝΗ. Μαθαίνω τα νέα απο εκεί απο φίλους. Τελευταία τραγική είδηση ΜΕΤΑ απο ΕΜφολιασμό, μιας 36 χρονης γυμνάστριας, το ΒΑΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ που επαθε η κοπέλα (βλέπε το συχωρεμένο Εισαγγελέα Γεώργιο Τσιρώνη της Πάτρας, βλέπε Απόστολο Ράμμο που ακρωτηριάστηκε και μετά πεθανε και πολλούς, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ πολλούς άλλους). Ο Θεός να μας ΛΥΠΗΘΕΙ, αφού εμείς γίναμε ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ που ΔΕΝ λυπούμαστε τους εαυτους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή