Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

" Aποτυχημένα και επικίνδυνα τα εμβόλιά σας "

 Ένας καταξιωμένος και γνωστός επιστήμονας-ερευνητής από το Ισραήλ, ο Ehud Qimron, καθηγητής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, εξαπολύει μετωπική και εφ΄ όλης της ύλης επίθεση κατά των πολιτικών, τακτικών και θεραπευτικών μεθόδων που τα κράτη και οι εξουσίες σε όλον τον κόσμο ακολούθησαν μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι η μετωπική αυτή επίθεση προέρχεται από το Ισραήλ, που είναι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε εξ ολοκλήρου ως μοναδική θεραπευτική μέθοδο τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού με το σκεύασμα της Pfizer και που ήδη βρίσκεται στην τέταρτη εμβολιαστική φάση, αφού διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε και δεν πέτυχε η ανοσολογική προστασία της ισραηλινής κοινωνίας.

Επί της ουσίας το Ισραήλ λειτούργησε ως ένα συνολικό, μαζικό πείραμα σε ένα δείγμα 10 εκατομμυρίων κατοίκων. Το πείραμα αυτό αμφισβητεί πλήρως ο καθηγητής Ehud Qimron, ο οποίος επεκτείνει την κριτική του, εξηγώντας πως οι αποφάσεις των κρατών και των διάφορων πολιτικών εξουσιών είχαν σαν μοναδικό στόχο να αποκρύψουν την αποτυχία των επιλογών τους και να διατηρήσουν τη δυναμική της ισχύος τους.

Ο Ehud Qimron καταγγέλλει το πώς οι πολιτικές εξουσίες και τα κράτη ακύρωσαν και απαξίωσαν γνωστούς επιστήμονες και έγκυρους ερευνητές μόνο και μόνο για να στηρίξουν τις λανθασμένες επιλογές τους. Πρόκειται για ένα ιστορικό κείμενο, το οποίο στα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει αναφορά για τον τρόπο λειτουργείας των πολιτικών εξουσιών παγκοσμίως, αλλά και της απόλυτης επιρροής που ασκούν τα μεγάλα κονσόρτσιουμ, που διαχειρίζονται τα θέματα υγείας του κόσμου και που είναι πιο γνωστά με τον όρο big pharma.

Η πρωτότυπη επιστολή του καθηγητή Qimron ήταν γραμμένη στα εβραϊκά, ακολουθεί η μεταφρασμένη εκδοχή, στα ελληνικά:

Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε την αποτυχία.

Στο τέλος, η αλήθεια θα αποκαλύπτεται πάντα και η αλήθεια για την πολιτική του κορωνοϊού αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όταν οι καταστροφικές έννοιες καταρρέουν μία προς μία, δεν μένει τίποτα άλλο παρά να το πούμε στους ειδικούς που ηγήθηκαν της διαχείρισης της πανδημίας - σας το είπαμε.

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, συνειδητοποιείς επιτέλους ότι ένας ιός του αναπνευστικού δεν μπορεί να νικηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεσαι, γιατί δεν έχεις παραδεχτεί σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι ξεκάθαρο ότι έχεις αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σου, ακόμα και τα ΜΜΕ ήδη δυσκολεύονται να καλύψουν τη ντροπή σου.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που εξασθενούν από μόνα τους, παρά τις πολυετείς παρατηρήσεις και τις επιστημονικές γνώσεις. Επιμείνατε να αποδίδετε κάθε πτώση ενός κύματος αποκλειστικά στις πράξεις σας, και έτσι μέσω της ψευδούς προπαγάνδας «νίκησες την πανούκλα». Και πάλι το νίκησες, και ξανά και ξανά και ξανά.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι μαζικές δοκιμές είναι αναποτελεσματικές, παρά τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης που το δηλώνουν ρητά («Σχέδιο ετοιμότητας συστήματος υγείας για πανδημία γρίπης, 2007», σελ. 26).

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση (έπειτα από νόσηση) είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που έδειχναν ότι τα άτομα που δεν έχουν αναρρώσει είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τα άτομα που έχουν αναρρώσει. 

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασθέντες είναι μεταδοτικοί παρά τις παρατηρήσεις. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε την ανοσία της αγέλης με εμβολιασμό - και αποτύχατε και σε αυτό.

Επιμείνατε να αγνοείτε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους, παρά για τους νέους που δεν ανήκουν σε ομάδες κινδύνου, παρά τα στοιχεία που προκύπταν από την Κίνα, ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη «Διακήρυξη του Μπάρινγκτον», που υπογράφηκε από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής. Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντήσετε, να τους διαστρεβλώσετε και να τους απαξιώσετε. Αντί για τα σωστά προγράμματα και ανθρώπους, έχετε επιλέξει επαγγελματίες που στερούνται σχετικής κατάρτισης για τη διαχείριση της πανδημίας (φυσικοί ως επικεφαλής κυβερνητικοί σύμβουλοι, κτηνίατροι, αξιωματικοί ασφαλείας, προσωπικό μέσων ενημέρωσης κ.λπ.).

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα εμβόλια και οι αναφορές για παρενέργειες έχουν ακόμη διαγραφεί από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, για να μην τους διώξετε όπως κάνατε με κάποιους από τους συναδέλφους τους. Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και στους χρόνους του εμμηνορροϊκού κύκλου. Αποκρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν την αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion). Αντίθετα, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Μη αναστρέψιμη ζημιά στην εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεως σας, έχετε αγνοήσει και το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε εσάς σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και έχετε διαβρώσει την ιδιότητά σας ως πηγή εξουσίας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ χωρίς αποτέλεσμα - για δημοσίευση εκφοβισμού, για αναποτελεσματικές δοκιμές, για καταστροφικά lockdown και για διατάραξη της ρουτίνας της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταστρέψατε την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ενοχές, να φοβούνται, να καπνίζουν, να πίνουν, να εθίζονται, να τα παρατούν και να μαλώνουν, όπως επιβεβαιώνουν οι διευθυντές σχολείων σε όλη τη χώρα. Έχετε βλάψει τα προς το ζην, την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και τη σωματική υγεία.

Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν σας παραδόθηκαν, στρέψατε τον λαό τον έναν εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε τον λόγο. Χαρακτηρίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς του κοινού και ως διαδοτές ασθενειών. Προωθείτε, με άνευ προηγουμένου τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιλογής ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για την ιατρική τους επιλογή. Μια επιλογή που στερείται οποιασδήποτε επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών - μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η καταστροφή που έχετε προκαλέσει έχει προσθέσει μόνο θύματα πέρα ​​από τους ευάλωτους στον ιό. Η οικονομία που καταστρέψατε, οι άνεργοι που προκαλέσατε και τα παιδιά των οποίων την εκπαίδευση καταστρέψατε -είναι τα πλεονάζοντα θύματα ως αποτέλεσμα μόνο των πράξεών σας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επείγουσα ιατρική ανάγκη, αλλά καλλιεργείτε μια τέτοια κατάσταση εδώ και δύο χρόνια λόγω λαγνείας για εξουσία, προϋπολογισμούς και ελέγχου. Η μόνη έκτακτη ανάγκη τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να ορίζετε πολιτικές και να κρατάτε τεράστιους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα και ψυχολογική μηχανική αντί να τους κατευθύνετε στην ενίσχυση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή η έκτακτη ανάγκη πρέπει να σταματήσει!

Καθηγητής Ehud Qimron, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 21:38


πηγή : zougla.gr 


.......................................................................................................................

.........................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου