Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Δ.Γάκης: «Θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα ακόμη και εάν πολυβολείτε όποιον βρείτε έξω - "Κάθε σπίτι είναι μια εκκλησία»-«Σας ευχαριστώ που με την εχθρότητα προς την εκκλησία ξανακάνατε τα σπίτια μας εκκλησίες»

 Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα Χριστούγεννα, εξαπολύοντας παράλληλα «βολές» κατά της κυβέρνησης και της εχθρότητας της προς την εκκλησία. 

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ, ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ…

Ξανακάνατε τα σπίτια μας ναούς, και κατακόμβες, διότι μας θέσατε υπό διωγμό ως συνεχιστές του τελευταίου διώκτου μας, του Διοκλητιανού.

Με αναγκάσατε να φύγω ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες ικανούς Έλληνες, Πήγα στο κέντρο του Ισλαμισμού, όπου εκτός από την Επιστήμη της Χειρουργικής, μετέφερα και ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΕΟΥ!

Με σεβάστηκαν ακόμη και οι Φουνταμενταλιστές, με προστάτευσαν και συζήτησαν μαζί μου άπειρες ώρες . Μου έστελναν και συνεχίζουν, ευχές (στα αγγλικά) τα Χριστούγεννα…Μου χάρισαν και ένα χρυσοποίκιλτο, πολυτελέστατο κοράνι στα Αγγλικά. Δεν αισθάνθηκα ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΩΓΜΟ ΕΚΕΙ…

Και όταν γύρισα στην Πατρίδα, βρήκα τις Εκκλησιές κλειστές, τους πιστούς υπό διωγμό, τους ηγέτες της «φόρω υποτελείς τω Σουλτάνω»…, εμάς υπό απηνή διωγμό…

Ακόμη και άθλια υποκείμενα, που πρωτοστάτησαν στο ξεπούλημα της χώρας και πρωτοστατούν στις επιταγές της οικονομικής ολιγαρχίας, και που η παρούσα Κυβέρνηση αντί να τους αποδώσει τις ευθύνες, του έβαλε …διεθνείς εκπροσώπους… και αυτοί έφτασαν στο σημείο να χλευάζουν, παραμονή Χριστουγέννων, τα Θεία.

ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!

Εμείς, θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, ακόμη και αν μας κόψετε το φως, το ίντερνετ, μας επιβάλλετε απαγόρευση κυκλοφορίας και συσκότιση και πολυβολείτε όποιον βρείτε έξω.

Ξέρετε γιατί; 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ, ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

[....] 

Σας λυπάμαι 

και εύχομαι να αντιληφθείτε το ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»


πηγή: pronews.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου