Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

"Αφιερώνεται σε όσους τόλμησαν να με ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ διασπείροντας τη ΦΗΜΗ ότι είμαι εμβολιασμένος", (γράφει και ΣΑΡΩΝΕΙ τα παγανά, ο πρώην Αν. καθηγητής ΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, με τους 20 λόγους για τους οποίους ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να εμβολιαστεί...))

 
Αφιερώνεται σε όσους τόλμησαν να με λασπολογήσουν διασπείροντας την φήμη ότι είμαι εμβολιασμένος – γελάνε μέχρι και οι πέτρες με το κατάντημα στο οποίο μπορεί να φθάσουν κάποιες διεστραμμένες ψυχές. 


1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί η ανθελληνική κυβέρνηση του Εφιαλτάκη ως παλιάτσος με χιτλερικό μουστάκι όχι μόνο δεν διασφάλισε τις απαιτούμενες συνθήκες, ώστε οι πολίτες νηφάλια να διαμορφώσουν άποψη περί της τυχόν αναγκαιότητας να εμβολιασθούν και ακολούθως να υλοποιήσουν την απόφασή τους σταθμίζοντας ορθολογικά τα “υπέρ και τα κατά” του επικίνδυνου για την ζωή τους εγχειρήματος, αλλά έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τους υποβάλλει σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου. Κοντολογίς: Το εμβόλιο δεν τρυπά μόνο το μπράτσο αλλά πρωτίστως τον εγκέφαλο!


2. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί η ανθελληνική κυβέρνηση του Εφιαλτάκη μετά την άσκηση αφόρητης πίεσης πέρασε σε χρήση εξαναγκαστικών μέσων που ταπεινώνουν τους πολίτες και προσβάλλουν την αξία του ανθρώπου. Στην πύλη των χιτλερικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως υπήρχε το σύνθημα “ARBEIT MACHT FREI”, δηλ. “H ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ”. Στην εποχή του κορωνοϊού το σύνθημα που προωθείται υποσυνειδήτως από τους μοντέρνους Χίτλερ είναι το εξής: “IMPFEN MACHT ARBEIT FREI”, δηλ. “Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ”. Όσον ούπω και την αγορά τροφίμων!


Δυστυχώς, ο χιτλερικός αυτός συνειρμός έχει και μια θρησκευτική διάσταση: Εφόσον, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη (13:16-18), στα έσχατα χρόνια άνευ χαράγματος στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι κανείς δεν θα μπορεί να πουλά και να αγοράζει, σήμερα άνευ τρυπήματος στο μπράτσο κανείς δεν θα μπορεί να εργάζεται και προσεχώς να εξασφαλίζει την τροφή του.


3. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί μια κυβέρνηση που προσπαθεί να εμβολιάσει με κάθε κόστος ολόκληρο τον πληθυσμό, προσποιούμενη ότι νοιάζεται για το καλό μας, ενώ μέχρι πρότινος μας είχε γραμμένους στα παλιά της τα παπούτσια, θυμίζει ηθοποιό που έχει ξεχάσει τα λόγια του, με αποτέλεσμα να ακούγεται μόνο ο υποβολέας του. Επίσης, ενώ έχει καταληφθεί από υγειονομική υστερία για την αναχαίτιση του κορωνοϊού, την ίδια ώρα αδιαφορεί πλήρως για την αντιμετώπιση άλλων λοιμωδών νόσων, όπως είναι η φυματίωση. Ταυτοχρόνως, επιτρέπει την κατανάλωση του τσιγάρου αρκούμενη απλώς στην προειδοποιητική ένδειξη “Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία”.


4. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί μια κυβέρνηση που ζητά εμμονικά από τους πολίτες να εμβολιασθούν χωρίς να ενδιαφέρεται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους με άλλους τρόπους, θυμίζει έμπορο που θέλει να πουλήσει την πραμάτεια του σε αδαείς υποψήφιους αγοραστές, παριστώντας ψευδώς ή αποσιωπώντας ότι λίγα μέτρα παρακάτω θα βρει κι άλλους πωλητές με ισάξια ή και πολύ καλύτερη πραμάτεια. Όταν το εμβόλιο προπαγανδίζεται ως η μόνη λύση, τότε δεν αποτελεί επιλογή, αλλά επιβολή.  


5. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί η κυβέρνηση Εφιαλτάκη ταΐζει με εκατομμύρια ευρώ τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού, προκειμένου να ασκούν καθημερινή υγειονομική προπαγάνδα, φιμώνοντας ή λοιδορώντας κάθε αντίθετη γνώμη. Άρα, η κυβέρνηση αυτή μετέρχεται μέσα προσφιλή σε ολοκληρωτικό καθεστώς. 


6. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί ο Αρχιεπίσκοπος, πολλοί μητροπολίτες και λοιποί ιερείς τα έκαναν πλακάκια με την κυβέρνηση Εφιαλτάκη (προφανώς όχι χωρίς αντάλλαγμα), αποκαλώντας το εμβόλιο “δώρο Θεού”, όπως ακριβώς έπρατταν στις αρχές του 18ου αιώνα όσοι ήθελαν να πολεμήσουν τους αντιτιθεμένους στην τότε νεοεμφανισθείσα τεχνική του εμβολιασμού.


Πόσο πολύ δικαιώνεται ο Χαράλαμπος Μαγουλάς, ο οποίος στο εισαγωγικό σχόλιο της μετάφρασης του περίφημου έργου του Χένρι Νταίηβιντ Θορό “Πολιτική Ανυπακοή” (εκδ. Ερατώ), σημειώνει: «Η ιστορία –όλων των δογμάτων και των εκκλησιών– καταγράφει, ακόμη και μέχρι πρόσφατα, σύμπραξη με καταπιεστικές εξουσίες, δικτατορίες και πολεμοκάπηλους ενάντια στο πραγματικό συμφέρον των λαών, το οποίο έχουν ταχθεί να υπερασπίζονται». 


7. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί η κυβέρνηση Εφιαλτάκη έχει επιλέξει μια στρατιά αγενών ιατρών και βαρετών νομικών, οι οποίοι, προσβάλλουν τους πολίτες που έχουν αντίθετη άποψη και, αντιστοίχως, φλυαρούν συντονισμένα, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια ψευδοεπιχειρήματα, χωρίς να κάνουν διάλογο με την αντίθετη γνώμη. Κανένας αλαζόνας και φίλαυτος επιστήμονας δεν μπορεί να πείσει έναν άρρωστο, πόσω μάλλον έναν υγιή, να ακολουθήσει την διαφημιζόμενη θεραπεία.   


8. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί την ημέρα του φετινού εορτασμού της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο μεν Εφιαλτάκης ανέγνωσε από ένα παλιόχαρτο μόνο το άρθρο 25 παρ. 4 του Συντάγματος περί χρέους κοινωνικής αλληλεγγύης αποκρύπτοντας το άρ. 2 παρ. 1 περί της πρωτοκαθεδρίας της αξίας του ανθρώπου, η δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ορθότερα: Πρόεδρος της Υγειονομικής Δικτατορίας) αναφέρθηκε μεν σε αυτήν την αξία, πλην όμως έκανε γαργάρα την συγκρουσιακή σχέση των δύο αυτών διατάξεων.


9. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί αίφνης όλα έχουν γυρίσει ανάποδα και μέσα σε αυτά ακόμη και οι μέχρι πρότινος σημαίες των φιλελέδων: το πρωτείο της ατομικής θεώρησης έδωσε την θέση του στα κοινωνικά προτάγματα: Δεν ενδιαφέρει αν συναινείς στην ετεροδιαχείριση του σώματός σου, αλλά αν αυτή κρίνεται απαραίτητη από το κράτος. Δεν ενδιαφέρει αν θέλεις να μείνεις άνθρωπος με την εγγενή του αξία, αλλά επιτρέπεται να μετατραπείς σε πειραματόζωο εργαλειοποιούμενος χάριν του κοινού καλού. Έτσι, ο φιλελευθερισμός μοιάζει σήμερα περισσότερο με κομμουνισμό, ο πατερναλισμός με ολοκληρωτισμό και εντέλει η δημοκρατία με δικτατορία.


10. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί από την αρχή της πανδημίας οι παγκοσμίου εμβέλειας υγειονομικοί διαχειριστές μίλησαν με τους ίδιους όρους που χρησιμοποιήθηκαν επί 11ης Σεπτεμβρίου, δίνοντας στον κορωνοϊό το ίδιο παρατσούκλι που είχε δοθεί στην Αλ Κάιντα, εντάσσοντάς το στην πολεμική λογική. Υιοθετώντας την φράση “πόλεμος κατά του αόρατου εχθρού”, τα κράτη μεταμόρφωσαν τους πολίτες σε υπερήρωες πολεμιστές, από τους οποίους ζητούν να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, προσφέροντας το μπράτσο τους για τρύπημα με πειραματικά εμβόλια. Η τρομοκρατία ήταν το πρόπλασμα για την πανδημία, και οι ύποπτοι τρομοκράτες ο προάγγελος των ύποπτων κρουσμάτων. Κοινός διαχειριστικός παρονομαστής η μηδενική ανοχή του κράτους, που θέλει να προλαμβάνει το κακό στην ρίζα του, καταπατώντας τις ρίζες του νομικού μας πολιτισμού. 


Η επόμενη πίστα τρόμου στην οποία θα κληθούν οι πολίτες να δοκιμάσουν τις ήδη μειωμένες αντοχές τους θα είναι η υστερία της κλιματικής αλλαγής, η οποία θα συνδεθεί πάλι με την φαντασίωση της καταπολέμησης και κατ’ επέκτασιν με νέα δρακόντεια μέτρα, περιοριστικά των ατομικών ελευθεριών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.


11. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί σιχαίνομαι το παιχνίδι της ρώσικης ρουλέτας και τις αυτοκτονικές σκέψεις: Όποιος προσπαθεί να με πείσει ή να με εξαναγκάσει να κάνω το πειραματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δεν είναι σε θέση να μου εξηγήσει γιατί ο εξατομικευμένος οργανισμός μου κινδυνεύει περισσότερο από τον ιό παρά από την βελόνα και γιατί οι άλλοι κινδυνεύουν λιγότερο και όχι περισσότερο από έναν τρυπημένο.


12. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί πριν από την εμφάνιση του εμβολίου κάθε θάνατος με κορωνοϊό αποδιδόταν αδιακρίτως στον κορωνοϊό, ενώ μετά την έναρξη του εμβολιασμού κάθε θάνατος επιχειρείται να αποσυνδεθεί από τις σοβαρές παρενέργειες των πειραματικών εμβολίων – άρα, οι υγειονομικοί διαχειριστές τα θέλουν μονά-ζυγά δικά τους (heads I win, tails you lose). Μάλιστα, ειδικά στην Ελλάδα οι παρενέργειες δεν καταχωρίζονται συστηματικά και άρα όσοι εμβολιάζονται παραμένουν τυφλοί έναντι του κινδύνου να υποστούν βαριά σωματική βλάβη ή να πεθάνουν από την ουσία του εμβολίου. Ακόμη, όμως, κι αν οι παρενέργειες αρχίζουν να καταγράφονται με την διαβίβαση Κίτρινων Καρτών στην παγκόσμια βάση της Ουψάλας, μέχρι αυτές να αξιολογηθούν, ο κόσμος θα συνεχίσει να εμβολιάζεται και επομένως θα ισχύει η λαϊκή ρήση: όποιον πάρει ο Χάρος!


13. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί δεν επιθυμώ να μεταβληθώ σε “υγειονομικό πρεζόνι”: Όπως στην εποχή των μνημονίων θυμίζαμε ναρκομανείς που περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν ότι η Τρόικα ή οι θεσμοί ενέκριναν την εκταμίευση της επόμενης δόσης, στην εποχή του κορωνοϊού οι Έλληνες πάλι περιμένουν την δόση τους, τούτη την φορά: την νέα δόση του εμβολίου, για την οποία όμως ουδείς τους είχε ενημερώσει εξ αρχής και αξιόπιστα αν, γιατί και πότε θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί. Παραλλήλως, όμως, προαναγγέλλονται κάθε φορά τα νέα κύματα του κορωνοϊού από ειδικούς-προφήτες. Έτσι φθάσαμε στην προφητεία του 4ου κύματος, ώστε να δικαιολογηθεί όχι μόνο η νέα δόση αλλά και το νέο λοκντάουν, δηλ. η νέα αιχμαλωσία του λαού μέσα στα ιδιωτικά κλουβιά του. Η λέξη “κύμα” είναι το γλωσσικό καμουφλάζ των μοντέρνων επιθέσεων που εκδηλώνουν οι κυβερνήσεις εναντίον του πληθυσμού.


14. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί υπάρχουν βιβλία θρησκευτικού και πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου, όπου προφητεύεται η χρήση εμβολίων για την μείωση του πληθυσμού και τον έλεγχο της ανθρωπότητας. 


Βλ. πρωτίστως την ρήση του Αγίου Παϊσίου (Λόγοι Β΄, 1999, σελ. 181): «Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν». 


Για «μείωση πληθυσμού μέσω επικίνδυνων εμβολίων και χημικών δηλητηρίων» έκανε λόγο ο Ρουμάνος μοναχός Ιουστίνος Πίρβου, Ζωή θυσιαζόμενης αγάπης, μτφ.: Χ. Λιαναντωνάκη, εκδ. Άθως, 2019, σελ. 140. 


Σημειωτέον ότι την έλευση μιας επιδημίας αποκαλυπτικών διαστάσεων είχαν προφητεύσει πριν από πολλά χρόνια ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης καθώς και ο π. Σάββας Αχιλλέως. 


Αυγουστίνος Καντιώτης προ 30 περίπου ετών: «Έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθενείας που θα εξευτελίσει του γιατρούς […] θα σαρώσει τον κόσμο ολόκληρο σαν σκούπα ηλεκτρική […] Έρχεται εξ Ανατολών φοβερά επιδημία […]». 


π. Σάββας Αχιλλέως προ 14 περίπου ετών: «ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας. Θα πάρει όλα τα φάρμακα δικά του και θα τα κάνει δηλητήριο. Και όσοι θα παίρνουν φάρμακα θα δηλητηριάζονται και θα αποθνήσκουν. […] Ρίχνει την γρίπη την οποία καλλιέργησε αυτός, ο πλανητάρχης […] Κάνουν λόγο για συνωμοσία, κατασκευασμένη ασθένεια. […] Έχουν σκοπό να εξαφανίσουν τον πληθυσμό της γης. Αυτή είναι η μανία τους, ο στόχος τους, το πρόγραμμά τους. […] Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη, ενδεχομένως πανδημικής μορφής γρίπη, αλλά θα έρθει γρίπη την οποία θα φέρουν αυτοί οι ίδιοι. Κατασκευασμένη λοιπόν ασθένεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες […] που θα μεταφέρεται και σε ένα αντιγριπικό εμβόλιο. […] Πρέπει ο κόσμος να βάλει ένα αντιγριπικό εμβόλιο κι όμως τούτο περιέχει ασθένεια γρίπης […] Συνιστάται η αποφυγή κάθε είδους εμβολιασμού». 


Αλλά και ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος στο βιβλίο του “Τεχνολογία υποταγής συνειδήσεων και πώς να αντισταθείτε” (εκδ. Έσοπτρον, 2000, σελ. 378), γράφει τα εξής: 


«Η εφημερίδα The Washington Times παρουσίασε στις 11 Οκτωβρίου 1990 ένα άρθρο του Μάρτιν Άντερσον με τίτλο “Εθνικό Τατουάζ Υψηλής Τεχνολογίας”, όπου αναφέρεται ένας εμφυτεύσιμος ενέσιμος πομπός που κατασκεύασε η Αμερικανική Εταιρεία Hughes. Ο πομπός αυτός διαφημίζεται ως μια “ευφυής, ασφαλής, φθηνή και διαρκής μέθοδος αναγνώρισης με τη χρησιμοποίηση ραδιοκυμάτων. Ένα μικροτσίπ, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού που τοποθετείται κάτω από το δέρμα”. Αυτό μπορεί να ενεθεί μαζί με ένα εμβόλιο ή μόνο του».


Αξίζει να επισημανθεί ότι στο βιβλίο της Αγγελικής Αναγνώστου-Καλογερά με τίτλο “Αντέχεις την αλήθεια; To Χρονικό της Αιχμαλωσίας. Το τελευταίο κάλεσμα” (4η έκδ., Κέρκυρα 2018, σελ. 627/628) γίνεται λόγος για έλευση παγκόσμιας δικτατορίας και ως θηρία της Αποκάλυψης προσδιορίζονται η επιστήμη και η τεχνολογία. Σε ό,τι αφορά την παγκόσμια δικτατορία, η Καλογερά γράφει τα εξής: 


«Η παγκόσμια δικτατορία, που αυτήν τη στιγμή μεθοδεύεται και σύντομα θα ολοκληρωθεί, μέσω των νόμων της πρόκειται να γίνει δυσβάσταχτη. Πίσω από αυτήν κρύβονται σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες σύντομα θα αντιπροσωπευτούν από τον αντίχριστο. Αυτός θα έρθει με την μάσκα του “λυτρωτή”, ώστε να αναστηλώσει τον κόσμο του. Μέχρι τότε, οι διττές δυνάμεις, προσποιούμενες τους “εξωγήινους σωτήρες” χειραγωγούν τους κυβερνήτες των ανθρώπων, σύμφωνα με τους στόχους τους». 


Σε παρόμοια γραμμή εκινείτο ήδη τo 1959 ο Άλντους Χάξλεϋ στο έργο του “Επιστροφή στον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο” (μτφ.: Στ. Παϊπέτης, εκδ. Μέδουσα, Αθήνα 2014, σελ. σελ. 173/174), ο οποίος προέβλεπε με ανατριχιαστική ακρίβεια όσα ζούμε σήμερα:


Σε σχέση με τους Μεγάλους Ιεροεξεταστές των παλαιών εποχών, σημείωνε, «οι καλά πληροφορημένοι και επιστημονικά οργανωμένοι δικτάτορες του μέλλοντος θα μπορούν αναμφίβολα να τα καταφέρουν πολύ καλύτερα [...]. Στον δικό μου μύθο του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου οι δικτάτορες έχουν προσθέσει στον κατάλογο την επιστήμη, κι έτσι μπορούν να επιβάλουν την κυριαρχία τους χειραγωγώντας και ελέγχοντας τη λειτουργία των σωμάτων των εμβρύων, των αντανακλαστικών των βρεφών και της σκέψης παιδιών και ενηλίκων. […] Οι παλαιότεροι δικτάτορες ανατρέπονταν επειδή δεν μπορούσαν να δώσουν στους υπηκόους τους αρκετό ψωμί, αρκετό τσίρκο, αρκετά θαύματα και μυστήρια. Ούτε είχαν στη διάθεσή τους ένα πραγματικά αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου της σκέψης. Στο παρελθόν οι ελεύθεροι διανοητές ήταν συχνά προϊόντα της πιο ευλαβικής ορθόδοξης μόρφωσης. Αυτό δεν μας εκπλήσσει. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν οι ορθόδοξοι εκπαιδευτές ήταν και είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικές. Κάτω όμως από έναν επιστημονικά οργανωμένο δικτάτορα η εκπαίδευση θα δουλεύει ουσιαστικά, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες να συνηθίσουν να αγαπούν τη σκλαβιά τους, και να μην ονειρευτούν ποτέ να επαναστατήσουν. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος καλός λόγος για τον οποίο θα μπορούσε ποτέ να ανατραπεί μια επιστημονικά μελετημένη δικτατορία».


15. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί, όταν δέχεται ο οργανισμός μου επίθεση από ιούς, θέλω να ενεργοποιούνται οι δικοί μου στρατιώτες, οι οποίοι είναι προϊόντα του Δημιουργού μου. Αντιθέτως, δεν εμπιστεύομαι αυτόκλητους προστάτες που μου επιβάλλονται από κρατικούς προδοτικούς τσαρλατάνους, οι οποίοι, στις πλάτες των πολιτών, έχουν αποκομίσει αμύθητα κέρδη συνεργαζόμενοι με φαρμακευτικές εταιρείες. Αν είναι να πεθάνω από τον κορωνοϊό, θέλω να οφείλεται στην ανεπάρκεια των δικών μου στρατιωτών και όχι στην διαβολική δράση των μισθοφόρων που μου φύτεψαν κάποιοι τρίτοι, οι οποίοι επικαλούνται όψιμα το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την υγεία μου. 


16. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί την ασφάλεια και το κοινό καλό είχε ως σύνθημά του και ο Χίτλερ, ο οποίος στον βωμό αυτών των εννοιών θυσίασε τις ατομικές ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, πραγματοποιώντας ασύλληπτες θηριωδίες.


17. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί μαζικός εμβολιασμός είχε καταβληθεί προσπάθεια να οργανωθεί και πριν από 12 χρόνια, όταν εμφανίσθηκε η γρίπη Η1Ν1, με δύο ίδιους πρωταγωνιστές: τους κ.κ. Τσιόδρα και Κοντοζαμάνη. Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία διαδραματίζουν και σήμερα καθοριστικό ρόλο για την υλοποίηση της “επιχείρησης ελευθερία”, απεικονίζονται σε μια αμαρτωλή φωτογραφία του 2009 με τον τότε Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο. 


18. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί ο σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός πληροφοριακού συστήματος ανοσοποίησης είχαν αποτελέσει το 2018 αντικείμενο της Τεχνικής Εκθέσεως που εκπονήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την πρόληψη και τον έλεγχο των νοσημάτων (European Centre for Disease Prevention and Control. Designing and implementing an immunisation information system, Stockholm: ECDC, November 2018). Σημειωτέον ότι στην όγδοη σελίδα της εν λόγω εκθέσεως, ο αναγνώστης πληροφορείται, μεταξύ άλλων, ότι α) το 2011 εκπονήθηκε ένα σχέδιο δράσης για τον παγκόσμιο εμβολιασμό με χρονικό ορίζοντα τα έτη 2011-2020 (The Global Vaccine Action Plan: GVAP), προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμα της δεκαετίας των εμβολίων (Decade of Vaccines vision) μέσω της προσφοράς παγκόσμιας πρόσβασης στην ανοσοποίηση, β) η ηλεκτρονική υγεία (Ehealth) αποτελεί προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΠΡΟΣΟΧΗ: πρβλ. το MyHealth της κυβέρνησης Εφιαλτάκη) και γ) η ηλεκτρονική υγεία συσχετίζεται με εργαλεία και υπηρεσίες συνδεόμενες με πληροφοριακές και επικοινωνιακές τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία, την παρακολούθηση και τη διαχείριση της υγείας. Το επικαιροποιημένο όραμα αφορά την δεκαετία των εμβολίων 2020-2030 (βλ. Immunization Agenda 2030).


Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, όταν πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος Κορυφής για τον Παγκόσμιο Εμβολιασμό στις Βρυξέλλες (Global Vaccination Summit), πολύ γνωστά ονόματα (π.χ. οι Juncker και Ghebreyesus) φωτογραφήθηκαν κρατώντας μπλουζάκια με τον λογότυπο #VaccinesWork!


19. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί απεχθάνομαι τις δυσμενείς διακρίσεις και την εξάρτηση της άσκησης των ατομικών ελευθεριών από ανοσολογικά κριτήρια, πόσω μάλλον όταν ελλείπει η κατάλληλη τεκμηρίωση. Δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι είναι παιδιά ενός ανώτερου, ενώ οι ανεμβολίαστοι ενός κατώτερου Θεού. Αντιθέτως, επειδή όλοι είμαστε παιδιά του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου, η αλήθεια διαβάζεται από την ανάποδη όψη: σε σύγκριση με την κατηγορία των τρυπημένων, προνομιούχος είναι η κατηγορία των ατρύπητων.   


20. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί δεν εμπιστεύομαι ούτε κατ’ ελάχιστον μια κυβέρνηση που, αφού έριξε στάχτη στα μάτια των Ελλήνων για τις αληθείς προθέσεις της, έκανε στάχτη την Ελλάδα. Δεν εμπιστεύομαι ούτε κατ’ ελάχιστον μια κυβέρνηση που, αφού έριχνε καθημερινά δηλητήριο στις ψυχές μας, εκφοβίζοντάς μας με αφορμή τον κορωνοϊό, τώρα ρίχνει δηλητήριο στο αναπνευστικό μας σύστημα, αφήνοντας να καίγονται τα δάση μας. Η τρίτη μορφή δηλητηρίου διοχετεύεται στις φλέβες μας!  


Καμένη σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα του θλιβερού Εφιαλτάκη, αλλά καμένοι και οι περισσότεροι εγκέφαλοί μας, που δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι η χώρα μας δέχεται μια τρομακτική επίθεση από την ανίκανη και ανθελληνική κυβέρνησή της, η οποία υλοποιεί το σατανικό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Σε αυτήν άλλωστε ανήκει όχι ο μόνος ο Εφιαλτάκης αλλά και πλήθος μελών της παρούσας κυβέρνησης. 


ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, για να αφυπνισθούν οι αδιάφοροι Έλληνες; Θα πρέπει η Ελλάδα, εκτός από στάχτη, να γίνει και συντρίμμια;


Συζητείται, λένε κάποιοι, η ενεργοποίηση του άρθρου 48 Συντ. περί καταστάσεως πολιορκίας. Μακάρι να συμβεί αυτό, διότι τότε ίσως αντιληφθεί και ο πιο καλοπροαίρετος ότι η κυβέρνηση Εφιαλτάκη εγκαθίδρυσε χωρίς περιστροφές μια πρωτοφανή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Πάντως, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ιδιότυπη κατάσταση πολιορκίας είχε ήδη εφαρμοστεί με πρόσχημα τον κορωνοϊό. Και κάποιοι συνταγματολογούντες την είχαν επικροτήσει ανεπιφύλακτα…


Λειβάρτζι Καλαβρύτων, 8-9/8/2021


ΥΓ: Καθώς ολοκλήρωνα το ανωτέρω κείμενο, στην πλατεία του χωριού λαθράκουσα τον εξής διάλογο: 


«– Ρε συ, μάθαμε αν ο Μήτσος ζει; Πριν από λίγες ημέρες θα έκανε την δεύτερη δόση. 


– Μήπως να του τηλεφωνήσουμε;».


Ο διάλογος αυτός δικαιώνει την καταγραφή του υπ’ αριθμ. 11 λόγου άρνησης εμβολιασμού: Κάθε υποψήφιος για τρύπημα νιώθει σαν να τζογάρει την ζωή του, παίζοντας ρώσικη ρουλέτα με όπλο μια βελόνα. Όποιος, όμως, γλυτώσει από την σύριγγα, δεν πρέπει να πανηγυρίζει: Μέσω της σύριγγας εισέρχεται στην σήραγγα του τρόμου, αφού θα πρέπει να αναβαθμίζει το υγειονομικό λογισμικό του, όποτε τούτο θα κρίνεται αναγκαίο από τους επαΐοντες προστάτες του. 


Ξαναδιαβάστε τον υπ' αριθμ. 13 λόγο άρνησης εμβολιασμού και αναρωτηθείτε: Μήπως, εκτός από εξαρτημένους χρήστες ναρκωτικών ουσιών, οι κανιβαλιστικές κυβερνήσεις που διοικούν ανθρωποφάρμες έχουν σχεδιάσει να δημιουργήσουν και εξαρτημένους χρήστες εμβολίων; Όποιον δεν μπορούν να ξεπαστρέψουν, θα τον απομυζούν ad infinitum!


Κυκλοφόρησε και το  ΝΕΟ  βιβλίο του καθηγητή Κων. Βαθιώτη που Αξίζει να  διαβάσουμε επειγόντως!!!


.......................................................................................................

Αντέγραψα, η Ευανθία η Σαλογραία,  το άνω  κείμενο του ΚΩΝ. ΒΑΘΙΩΤΗ,  

από τη σελίδα, του άγνωστού μου μπλόγκερ,  "ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ"

και δεν μπορώ να μην παραθέσω και το αγαπημένο μου... εμβατήριο, ώστε  να μου φτιάξω το κέφι...(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στις κυβερνήσεις ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ..στην κατακαημένη Ελλάδα...-φακέλωνε εσύ, φακέλωνε, αγαπουλάκι μου...)


..................................................................................................

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου