Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Για τα εμβόλια από εκτρωμένα έμβρυα -με αφορμή αυτά που άκουσα ΣΗΜΕΡΑ στη συζήτηση του π. Βασιλείου Βολουδάκη, με τον π. Στυλιανό Καρπαθίου



Περιστεράκι μου

Κολλητός, πολυ ψαγμένος, θρησκευόμενος (όχι πάντως σε στυλ Τσιόρδα, έχει μόνο δύο παιδιά ο δικός μου) επιστήμονας, μου έδωσε κάποιες πληροφορίες για τα "εμβόλια από έμβρυα" που ακούμε κατά κόρον αυτές τις ημέρες, ..παραθέτω εντός εισαγωγικών το ..συμπίλημα των δικών του και των δικών μου σκέψεων (τις έκανα ένα τουρλού, χάριν συντομίας και προβληματισμού):

"Είμαι ΚΑΤΑ αυτών ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ επειδή τα θεωρω ΕΠΙΣΦΑΛΗ και Προβληματικά Και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ, μετ' επιτάσεως ΑΡΝΟΥΜΑΙ, διότι ΦΟΒΟΥΜΑΙ, ΟΜΩΣ...

Επιτρέψτε μου να πώ ότι τα εμβόλια ΔΕΝ περιέχουν ιστούς από εμβρυα.

Πρόκειται για ΛΑΘΟΣ πληροφόρηση.

Τα εμβόλια (Pfizer – Moderna) περιέχουν m-RNA το οποίο έχει ληφθεί από κύτταρα ΗΕΚ-293. Τα κύτταρα αυτά, ανήκουν στην κατηγορία των « αθανάτων», δηλαδή στην κατηγορία κυττάρων, τα οποία αναπαράγονται αδιαλείπτως. Λαμβάνονται δηλαδή αρχικά από κάποιον ιστό, και στη συνέχεια μέσω καλλιεργειών, οι οποίες γίνονται σε θρεπτικά μέσα, σε βιοαντιδραστήρες, αναπαράγονται συνεχώς και χρησιμοποιούνται όταν χρειάζονται.

Οι σειρές κυττάρων αυτού του είδους είναι μεγάλης σπουδαιότητας στην βιοϊατρική έρευνα, όχι μόνο για τα εμβόλια.

Έχουν χρησιμοποιηθεί σε μελέτες για το ΔΙΑΒΗΤΗ και για τη νόσο του Alzheimer και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Μερικές από αυτές τις σειρές είναι σειρές ανθρώπινων κυττάρων ενώ πολλές άλλες προέρχονται από ζώα.

Π.χ. σε πολλές μελέτες για τον COVID-19 studies — πέραν των μελετών για εμβόλια — χρησιμοποιούνται κύτταρα Vero , μια σειρά κυττάρων, η οποία έχει ληφθεί από το ήπαρ του Αφρικανικού πράσινου πίθηκου.

Η σειρά κυττάρων HEK-293 απομονώθηκαν ΑΡΧΙΚΑ από ανθρώπινο έμβρυο, το οποίο ελήφθη από ΕΚΤΡΩΣΗ στην Ολλανδία το 1973.

Παπικοί κληρικοί και Οργανώσεις κατά των εκτρώσεων εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη χρήση κυττάρων της σειράς HEK-293 για την ανάπτυξη κάποιων υποψήφιων εμβολίων για τον COVID-19.

Κύτταρα, τα οποία έχουν αναπτυχθεί με βάση εκτρώσεις, όπως και η σειρά HEK-293, έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εμβόλια για την ΕΡΥΘΡΑ, την ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Α , ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ και πολλά άλλα.

Η φαρμακοβιομηχανία σήμερα χρησιμοποιεί για τις κυτταρικές καλλιέργειες βιοαντιδραστήρες υψηλής παραγωγικότητας και θρεπτικά υποστρώματα τα οποία παράγονται σε ελεγχόμενες συνθήκες.

Αν ήταν να περιμένουν τα έμβρυα από τις εκτρώσεις.... θα "ξημερωνόμασταν", κοινώς θα καθυστερούσαν απίστευτα πολύ και τα κόστη θα ήταν υπερβολικά...

Αποτελεί λοιπόν ΥΠΕΡΒΟΛΗ ή και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ να λέγεται, ότι το εμβόλιο περιέχει ιστούς από έμβρυα τα οποία προέρχονται από εκτρώσεις…

Ας έχουμε μια ψυχραιμότερη στάση αδελφοί (το ξέρω με ΑΥΤΑ που βιώνουμε τόσους μήνες τώρα, είναι σχεδόν ανέφικτη η ψυχραιμότερη στάση).

Ναι και γω Φρίττω ΕΝΤΕΛΩΣ με τους επισκόπους που ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ, μας ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τα ροδαλά τους μπρατσάκια όπως ο ΚΥΡΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, μας ΕΠΕΔΕΙΞΕ τους ωραίους κοιλιακους του (μπλιαχ! μπλιαχ! και ξαναμπλιάχ! από ΑΛΛΗ άποψη, όχι από αισθητική το "μπλιαχ"...)και εγώ ΦΡΙΤΤΩ και ΕΊΜΑΙ ΜΑΖΙ σας, εναντίον της ΚΟΡΟΝΟΧΟΥΝΤΑΣ που θέλει να μας Κατσικωθεί ζορ-ζορινά, πλην...ΑΥΤΑ που λέμε, ως επιχειρήματα, ας τα ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ με κάποια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΜΗΝ και γένοιτοοοο!

.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου