Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΣτΕ ΓΑΛΛΙΑΣ: ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ;

4 σχόλια:

  1. Γιατί οι κληρικοί μας είναι πλήρως εξαρτώμενοι από την εκάστοτε κυβέρνηση και δεν θέλουν να της πάνε κόντρα , φοβούμενοι ότι θα μείνουν άνεργοι , δεδομένου ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταργήσει οργανικές θέσεις και να μείνουν στο δρόμο οικογένειες κληρικών.. αυτά ! Μεταξύ μας όμως , οι περισσότεροι από εμάς το ίδιο θα κάναμε,δηλαδή θα ποιούσαμε την νήσσαν ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. UnKnown, αγαπητέ ή αγαπητή
    (εισαι κοριτσάκι; εισαι αγοράκι; για πε...)

    άκουσα πριν μέρες ένα βίντεο όπου μιλούσε ένας π. Κοσμάς, ο οποίος ΕΝΤΙΜΩΣ ομολόγησε ότι ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ θα είχε αντιδράσει, τόσα νεύρα τον πιάσανε, ειπε, και ας έκανε την ..πάπια..

    Και πάλι όμως είδαμε ανθρώπους ΧΩΡΙΣ οικογένεια που τρόμαξαν και σιώπησαν, όχι υποχρεωτικά από ιδιοτέλεια αλλά διότι ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ από τον καταιγισμό των φερέτρων που έδειχνε η Τυφλεόραση και δεν ήθελαν να κατηγορηθούν και ως αδιαφορούντες για την ...υγεία των συνανθρώπων τους (το βρήκαμε και καλά το επιχείρημα, πάλι! Ακούραστος στην εύρεση επιχειρημάτων ο Εξαποδώς, από Αρχαιοτάτων χρόνων, το καταλάβαμε και αυτό πιά...)

    Ερχεται τωρα ο ΚυρΜητσοτάκης και μας προειδοποιεί ότι ΜΠΟΡΕΙ να μας ξαναΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΕΙ για το..καλό μας (χαχα...) πάλι από Σεπτέμβρη...ΕΛΠΙΖΩ μέχρι τότε να εχουν ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ οι ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και να το αποφύγουμε αυτό το ΚΑΚΟ του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ που μας προετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές, νομίζοντας ότι θα είναι εύκολο τους Ελληνες, να τους μετατρέψουν σε κινεζόπουλα, πειθήνια, αμ δέ!
    "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ", που τραγούδησε και ο Νιόνιος και ΟΥΑΙ και ΑΛΙΜΟΝΟ άμα ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ..ΖΩΝΤΑΝΟ και με κέτσαπ θα τον ροκανίσει τον ΚυρΜητσοτάκη, οπερ μη γένοιτο, ΜΗ γένοιτο!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τον παίρνει για μάντρωμα πάλι τον Σεπτέμβριο.. Ο Θεός έχει άλλα σχέδια … Τέλος ο κορωνοιός ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. UnKnown
    Λες ότι θα το παρατήσουνε το ΣΧΕΔΙΟ για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ τόσο εύκολα; Είθε να φυλάξει ο Κύριος τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ και ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΑ πρόβατά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή