Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Πάτε καλά; Τόση βιασύνη; Πού τον σέρνετε, Πατριαρχούκο τους, καραχειμωνιάτικα στο Κίεβο τον γέροντα Εφραίμ της Βατοπεδίου; Λυπηθείτε την υγεία του!


ef

Ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ βρίσκεται στο Κίεβο για την ενθρόνιση του νέου μητροπολίτης της Ουκρανικής Εκκλησίας


Σε νοσοκομείο του Κιέβου μετά από έμφραγμα το οποίο υπέστη, νοσηλεύεται ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ.

Σύμφωνα με το dogma.gr, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου συμμετέχει στην αποστολή που ορίστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να παρεβρεθεί στην ενθρόνιση του Προκαθήμενου της Ουκρανικής Εκκλησίας Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά την άφιξη στο Κίεβο από την Κωνσταντινούπολη ο Γέροντας Εφραίμ ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Μάλιστα, επειδή η κατάσταση του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινικήτου Κιέβου, που και διεγνώσθη ότι είχε περάσει έμφραγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του Γέροντα, έχει προβλήματα με την καρδιά του και είναι ζαχαροδιαβητικός, ανησύχησε ιδιαίτερα τους γιατρούς σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε επέβαση πενταπλού στεντ.

[ευχόμαστε, μουρμουράω η Σαλογραία,  μαζί με τα περαστικά και μια έξτρα φώτιση και Μετάνοια,  γέροντα Εφραίμ...]

πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/860999/sto-nosokomeio-me-emfragma-o-gerodas-efraim-tis-monis-vatopaidiou/
......................................................................................................................
........................................................................................................................
Και ένα ... δηκτικό ( δηλαδή, δαγκωτικό) σχόλιο που αλίευσα στη δική τους ιστοσελίδα "Τρελογιάννης", έλεγε στον Γέροντα Εφραιμ: "εμ πήγες να προσκυνήσεις τους αμερικάνους την CIA και τους σχισματικούς της Ουκρανίας! Που δεν έπεσε φωτιά να σε κάψει πάλι καλά!"
............................................................................................
.............................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου