Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή και 13 Νοέμβρη 2015- όμως όοχι! Δεν πρόκειται να γίνω προληπτική!






...................................................................................................
....................................................................................................


Τάκης Θεοδωρόπουλος ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Και οι ευθύνες του Ισλάμ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΔIAΓΩNIΩΣ
Η μόνη θρησκεία που μπορείς να κατακρίνεις, να λοιδορήσεις ή και να χλευάσεις στην πολυπολιτισμική Ευρώπη είναι ο χριστιανισμός. Μπορείς να λες με όλη σου την άνεση πως ο χριστιανισμός δεν συμβιβάζεται με τις αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας. Δεν κινδυνεύεις να σου προσάψουν μισαλλοδοξία, να σε κατηγορήσουν για αρτηριοσκληρωτικό συντηρητισμό. Το αντίθετο μάλιστα. Θα πάρεις δίπλωμα φιλελευθερισμού, περγαμηνές ανοχής, και τα αγήματα των προοδευτικών θα σου απονείμουν τις δέουσες τιμές. Αν όμως τολμήσεις και κατακρίνεις, ή έστω αμφιβάλλεις, για τη δυνατότητα του Ισλάμ να συνυπάρξει με τις αξίες που ο δυτικός πολιτισμός κατέκτησε ύστερα από αιώνες Ιστορίας, αμέσως θα σε κατατάξουν στο χοιροστάσιο του μισαλλόδοξου φυλετισμού, κάπου στο τελευταίο υπόγειο της κόλασης. Κοινώς, θα σου απαγορεύσουν να μιλάς.
Σκέψεις αναπόφευκτες όταν διαπιστώνεις, χωρίς να εκπλήττεσαι, πως η προοδευτική κοινή γνώμη, μετά τη σφαγή στο Παρίσι, αντί να αναρωτιέται με ποια όπλα θα αντιμετωπισθεί ο «Μαύρος Θάνατος», ενδιαφέρεται περισσότερο να αποδείξει ότι το Ισλάμ δεν ταυτίζεται με την τρομοκρατία. Και βέβαια δεν ταυτίζεται. Μήπως όμως σχετίζεται; Το είπε προχθές ο ιμάμης του Αμστερνταμ, Γιασίν Ελφορκανί: «Οι τρομοκράτες νομιμοποιούν θεολογικά τις πράξεις τους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε: αυτό δεν έχει σχέση με το Ισλάμ». Αυτός τουλάχιστον δικαιούται διά να ομιλεί. Σε αντίθεση με τον πρόεδρο Ολάντ, που δεν δικαιούται να μιλάει για πόλεμο και οφείλει να σταματήσει να στέλνει Ραφάλ διότι προκαλεί τα ευγενή αισθήματα του «Ισλαμικού Κράτους». Ετσι λένε και γράφουν τα προοδευτικά παραμύθια, όπου στο τέλος όλα τελειώνουν με μια τεράστια αγκαλιά. Μόνον που, αν είσαι νεκρός, δεν μπορείς ούτε να αγκαλιάσεις ούτε να αγκαλιαστείς.
Σκέψεις αναπόφευκτες όταν ακούς και ξανακούς πως οι τρομοκράτες μπορεί να είναι τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους», όμως για την τερατογένεση ευθύνεται το γεγονός ότι γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στη Γαλλία αλλά αισθάνονται αποκλεισμένοι. Και αναρωτιέμαι ο αφελής. Δεν υπάρχουν παιδιά που δεν είναι μουσουλμάνοι, μπορεί να είναι παιδιά καθολικών, εβραϊκών ή και άθεων οικογενειών, είναι όμως εξίσου φτωχά και εξίσου αποκλεισμένα, γιατί δεν μπορούν να σπουδάσουν ή να βρουν δουλειά; Και γιατί αυτά δεν παίρνουν ένα καλάσνικοφ για να θερίσουν τους συνομηλίκους τους που πήγαν να ακούσουν ροκ; Ισως γιατί δεν τους λέει ο ιμάμης της συνοικίας τους πως η ροκ είναι η μουσική των απίστων, και δεν υπάρχει θέση για τους άπιστους στον κόσμο που έπλασε ο Αλλάχ.
Ας το πάρουμε απόφαση. Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, ακόμη κι αν δεν πέθανε, πνέει τα λοίσθια. Η μετακίνηση των πληθυσμών καταστρέφει τις ισορροπίες στις οποίες στηριζόταν. Η διάχυση της ισλαμικής τρομοκρατίας μεγαλώνει το χάσμα και την καχυποψία. Ας μη βαυκαλιζόμαστε. Η Ιστορία δεν προχωράει ούτε με καλές προθέσεις ούτε με ευγενείς ιδέες. Δυστυχώς.
Η Ευρώπη οφείλει να οπλισθεί πολιτισμικά, εκτός από όλα τα άλλα. Να εγκαταλείψει τις ηλίθιες ενοχές της και να αναδείξει τη σταθερότητα και την υπεροχή των αξιών της. Και η Ελλάδα θα πρέπει να ξυπνήσει από την «προοδευτική» –τρομάρα μου– νάρκη.

Έντυπη

8 σχόλια:

  1. Εγώ νομίζω καί προληπτική θα γίνεις και προορατική, γιά τούς παρακάτω λόγους.

    Προληπτικός, εξ ορισμού = 1.  (επίθετο ) προβλέπει πιθανό μελλοντικό κίνδυνο. Προληπτικός έλεγχος

    2. (ουσιαστικό) που πιστεύει σε προλήψεις. Δεν είμαι καθόλου προληπτικός.

    Βλέποντας την τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι, το μυαλό μου πάει πίσω καί συνδέει την τρομοκρατία της 11 Σεπτεμβρίου 2001. Τότε ξεκίνησε ο πόλεμος με την αόρατη τρομοκρατία και εξ ονόματος της ασφάλειας καί τής "Ελευθερίας" των Δυτικών, εφάρμοσαν πληθώρα μέτρων επίσης ωφέλεια τού Big brother.
    Σημερα μετά από αυτό, περιμένω πάλι εξ ονόματος της ασφάλειας καί τής "Ελευθερίας ", να ολοκληρώσουν το τσιπάρισμα! !!!!!
    Να ο Κίνδυνος για να πληρωθεί το (1) τού προληπτικός, και επίσης να γίνεις καί προορατική, βάσει των γεγονότων καί των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ μου Μαρίνο

    Αυτό που έγινε στο Παρίσι, απίστευτα σοκαριστικό, μας ξύπνησε από το βαθύ μας λήθαργο. Ποιος ξέρει τι άλλα χειρότερα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

    Μακάρι να ΜΕΤΑ- νοούσαμε. Μακάρι, αλλά..δεν το βλέπω...

    Για το τσιπάρισμα, ναι..φαντάζομαι και γω ότι θα μας το..καπελώσουν με βήμα ταχύ..Αφού τσιπακώνουν σμήνη ψαριών εδώ και δεκαετίες..αφού τσιπακώνουν ζώα, πουλιά..γιατί όχι και μας; ; Φαίνεται απίστευτα βολικό...Δεν τα πίστευα αυτά όταν τα έβλεπα στην Αποκάλυψη..Μου φαίνονταν ιστορίες για γριές. αλίμονο..(τίποτε δεν πρέπει να κοροιδεύει ο άνθρωπος στη ζωή του..τίποτε.. διότι για ταπείνωση, θα το λουστεί..)

    Ο Θεός ας παρηγορήσει τους ανθρώπους που έχασαν τα λατρεμένα τους πρόσωπα..ΔΕΝ υπάρχουν λόγια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Καθημερινή τ ώ ρ α δέχεται να φιλοξενήσει τέτοια άποψη, αυτήν της κοινής λογικής, δηλαδή, και τίποτα παραπάνω. Πριν δυο-τρία χρόνια όμως, ευθυγραμμιζόταν πλήρως με τα αηδιαστικά περί ... δικαιώματος στην μαντήλα, όπως αυτά που διαβάσαμε στο Βήμα σε προηγούμενή σου ανάρτηση. Δηλαδή πρέπει να πέσει η βόμβα στο κεφάλι μας για να αρχίσουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα; Και η "δεξιά" ακόμα να ντρέπεται να είναι "δεξιά", δηλαδή "μισαλλόδοξη", "συντηρητική",
    "εθνικιστική"; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτήν την παράνοια, που είναι βέβαια διεθνής: Γερμανοί να χειροκροτούν τους δικούς τους εισβολείς (καλά, αυτοί έχουν κι έναν ιδιαίτερο λόγο να παραλογίζονται φθάνοντας στο άλλο άκρο, από το άπειρο ενοχικό τους κόμπλεξ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευδοκία μου
    κάτω από την άλλη ανάρτηση προστέθηκαν
    κάτι λινκς όχι για σένα βέβαια αλλά..δια πάντα καλοπροαίρετο περαστικό που εθελοτυφλοί περί των αγαθών δήθεν προθέσεων των ισλαμιστών....

    Σχετικά με το μαντίλι εμείς οι Ορθόδοξες γυναίκες που ακολουθούμε το Πάτριο Εορτολόγιο εις πείσμα πάντων των νεωτεριστών παπάδων και δεσποτάδων, επόμεναι τοις αγίοις ημών πατράσιν, εμείς λέγω οι μαντιλοδεμένες εν πάσαις ταις ορθοδόξοις ακολουθίαις ημών ,εμείς θα θεωρούσαμε μεγάλο φασίστα του Αρχεκάκου Κερατά, όποιον θα ήθελε αυτά τα μαντίλια να μας απαγορεύσει να τα φοράμε εντός των ιερών ναών ή και εκτός, αν θα γουστάραμε και το εκτός...δυστυχώς δεν το γουστάρουμε το εκτός..ζεσταινόμαστε (εγώ προσωπικά το καλοκαίρι) και άλλες φοβούνται μην τους τσαλακώνεται το...προφίλ στο φατσουμπούκι...

    αυτά τα ολίγα.. βιαστικά πλην πάντα με μεγάλη συμπάθεια παρόλο που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω σε κάποιον ανώνυμο με...αστυνομικό ονοματεπώνυμο ότι αν θέλει να σβήσει παλαιό του σχόλια
    να μου πει ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ σε ποια ανάρτηση θέλει να σβήσει και θα του τα σβήσει η αφεντιά μου...

    Επίσης να πω στον αδερφό ΜΑΡΙΝΟ
    ότι άκουσα χτες στις 2 το μεσημέρι στο Δελτίου του Μέγκα νομίζω, ή στο δελτίο του Αντέννα νωρίτερα στη 1 , ότι στο ΒΕΛΓΙΟ αποφάσισαν οι αρχές ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ βραχιόλι ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΠΤΟ για τρομοκρατικές ενέργειες, αρχικά δηλαδή, θα φορέσουν το ηλεκτρονικό βραχιόλι στους φανατικούς τζιχαντιστές.

    Ε μετά..θα έρθει και η δική μας σειρά των...φονταμενταλιστών Χριστιανών Ορθοδόξων του Πατρίου Εορτολογίου στην Ελλάδα, ,κοντός ψαλμός Αλληλούια, θα επαληφθούν οι διωξεις ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ όπως γινόταν επί ΣΤΑΛΙΝ στη Ρωσία, όπως ΓΙΝΟΝΤΑΝ στην Ελλάδα από εντεταλμένους προς τούτο, "Μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους" , μετά την αλλαγή του Εορτολογίου και την εισαγωγή του επαράτου νέου ημερολογίου...

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ στο όνομα της "αλήθειας" και της "δημοκρατίας" πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, δεν μιλάμε για τα δικά σας μαντήλια! Άλλο τα μουσουλμανικά, η διαφορά νομίζω είναι πολύ ορατή! Άλλωστε, το ανάλαφρο μαντήλι, όχι με θρησκευτικές συνυποδηλώσεις, δεν το θυμάσαι κατά το '60 και το '70 σε κομψές, αστές γυναίκες, με καλοκαιρινά ανοιχτόχρωμα γαντάκια; Το βλέπουμε και σε ταινίες, να ανεμίζει ανέμελα από τα κάμπριο της εποχής... Άντε τώρα να το εξηγήσεις αυτό στους τριτοκοσμικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή