Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Σχόλιο για την Eurovision



-Εσύ δεν το περίμενες λατρεμένο μου, αυτό το αποτέλεσμα;

Αυτό, ντεεε, της φετινής Γιουροβίζιον  με το μουσάτο, που φαντάζεται 
ότι  παριστάνει το γλυκερό (μπλιαχ!) κοριτσάκι!

-Εγώ πάντως το περίμενα! 
Με απόλυτη βεβαιότητα το είχα προείπει στο σύνευνο.

Τη μια χρονιά, οι Κερατάδες, βραβεύουνε τα σατανικά τέρατα, 
την άλλη χρονιά
το σούργελο  με τα γένεια που παριστάνει τη γυναίκα, ε την παράλλη 
θα βραβεύσουν συγκρότημα με ζώα 
που θα ανήκουν στους κτηνοβάτες της Γερμανίας
που πλέον   αυτοαποκαλούνται  "επιθετικοί ζωόφιλοι"

και το κατρακύλισμα στο βάραθρο των διαστροφών 
που βαφτίζονται "επιλογές" δεν θα έχει τέλος.

-Σόδομα και Γόμορρα,  μωρή Σαλογραία!

-Ε, ναι, τι να κάνουμε; 
Αφού έτσι το προωθεί  η Νέα Τάξη πραγμάτων! 
Είναι πρόγραμμα, ρε χαμένο, 
για να χάσουμε μπιτ και ολοτελα, 
τα αυγά και τα Πασχάλια! 

-Σόδομα και Γόμορραααα! 
και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Ευανθία η Σαλογραία



Y.Γ. Δες και την ανάρτηση
 με αφορμή το τραγούδι της Γιουροβίζιον
από την πολύ "ψαγμένη" σελίδα  Κόκκινος Ουρανός
................................................................... 

16 σχόλια:

  1. Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου.Είναι κάμποσα χρόνια που την έχω χαρακτηρίσει "συναγωγή του Σατανά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είδα αυτό το πρόσωπο πριν λίγο καιρό στο ίντερνετ κάπου φευγαλέα, νόμιζα ότι ήταν κάποια φάρσα και δεν έδωσα σημασία...
    Μετά διαβάζοντας τυχαία για την .."γυναίκα με τα γένια.." πάλι φευγαλέα είπα, τι περίεργο, τι να συμβαίνει σ'αυτην γυναίκα άραγε Παναγιά μου. Είχα διαβάσει ότι υπήρχαν περιστατικά με γυναίκες όπου υπήρχε ασυνήθηστη τριχοφυία..

    Ε μόλις κατάλαβα επιτέλους ο σούπερ βλαξ περί τίνος πρόκειται έπιασα το κεφάλι μου και είπα ακριβώς αυτό που έγραψες στο τέλος... Τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Ήμαρτον Ύψιστε!

    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ έγραψε :" ..... Και για να τελειώνουμε με την αγέλη των ψηφοφόρων, έτσι όπως κατάντησε από τα μπαλκόνια και τους άμβωνες - αμφότερα επαναλαμβάνουν με στεντόρια φωνή "15 οἱ δὲ ἐκραύγασαν (...) οὐκ ἔχομεν βασιλέα εἰ μὴ Καίσαρα" - στη θέση του Καίσαρα σήμερα μπήκε η δημοκρατία -, είχαμε το εξαιρετικό δείγμα ψήφου με το διαγωνισμό της γιουροβίζιον. Ένας άνδρας με γένι, αλλά με όλα τα εμφανώς δυνάμενα χαρακτηριστικά γυναίκας, πήρε το βραβείο για την προτίμηση του μεταλλαγμένου φύλου του. Δευτερευόντως και για το άσμα. Οι Έλληνες που μετείχαν στην ψηφοφορία του έδωσαν το Άριστα 12 ! Παρένθεση, για την εμφάνιση 6, για το τραγούδι 6, και άλλο ένα 6, προσθέτουμε, η ψήφος τους, η συμμετοχή τους....."

    ................Κυπριανέ μου
    πιο πολύ με απελπίζει το ΑΡΙΣΤΑ πού έδωσαν στη μουσάτη γυναίκα, οι Έλληνες.
    Πάει! Εξανδραποδιστήκαμε εντελώς!

    Μας έφαγε η Μαρμάγκα της διαφθοράς, μας κατάπιε ολόκληρους.

    Με παρηγορεί ωστόσο που άκουσα και νέους μοντέρνους να ΦΤΥΝΟΥΝ εντελώς τη Γιουροβίζιον.
    Ούτε από μικρή περιέργεια ΔΕΝ έριξαν στην τυφλεόραση
    την παραμικρή ματιά, ΔΕΝ ασχολήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο με το θέμα.

    Μου δήλωσαν ότι το να ασχοληθούν έστω και πέντε λεπτά με αυτό τον ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ θεσμό τραγουδιού έτσι όπως έχει ξεπέσει,
    είναι ΧΑΣΙΜΟ ψυχής και χρόνου και απαξιούν να το πράξουν.

    Πραγματικά, τα παιδιά αυτά τα θαύμασα.
    Και ΔΕΝ ήταν του κατηχητικού, ούτε και κουκουέδες.
    Απλά νοήμονες άνθρωποι.

    Υπάρχει ελπίς παρόλα ταύτα, αδελφοί...
    .....................................................................
    Φίλτατε Π...
    μας έχει πάρει το Ποτάμι και η Ελιά ξεριζώθηκε...
    ;-)
    ...................................................

    Ανων. 3:46 μ. μ.

    Το ξέραμε ότι ειναι συναγωγή Εξαποδών αυτή η τραγουδιστοσύναξη...

    (με αποτελειώνει το γεγονός ότι πριν λίγα χρόνια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε ευλογήσει το φανελάκι της Παπαρίζου με το οποίο θα τραγούδαγε στη Γιουροβίζιον, όταν νίκησε η Ελενα, είπε στις ειδήσεις ο ...Παναγιώτατος μιλώντας στην Παπαρίζου :"Συγχαίρομεν εαυτούς και αλλήλους!" εννοώντας ότι χάρη στην προηγηθείσα δική του ...ευλογία επί του φανελακίου, πήρε τότε την πρωτιά η Παπαρίζου o tempora ...)

    αλλά δεν περιμέναμε και τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ των Εξαποδών, θριαμβολογία τους...

    Θε μου Θε μου...τι άλλο μας περιμένει!
    ;-(



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα! Με την φετινή γιουροβιζιόν της τελεβιζιόν δεν είχα ασχοληθεί καθόλου, μάλλον από τύχη. Σίγουρα δεν το επιδίωξα, αλλά και ούτε έτυχε να δω κάποια αναφορά σχετική τον προηγούμενο καιρό.

    Μόνο κάπου κάπως κάποτε -καθόλου δε θυμάμαι- είδα "το αυτό" σε κάποιο κανάλι της τελεβιζιόν, με αναφορά ότι θα πάει στη γιουροβιζιόν να τραγουδήσει.

    Και μια φωνούλα στο βάθος του μυαλού μου, που καθόλου δεν της έδωσα σημασία, μου είπε αυτό που είπες κι εσύ καλή μου Σαλογραία στον σύνευνό σου.

    Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε... Και θυμήθηκα τον όσιο Ανδρέα τον διά Χριστόν σαλό, που αναφέρει για τον ευσεβή βασιλιά, ότι δε θ' ακούγονται γλέντια με λύρες, κιθάρες και άσεμνα τραγούδια μέσα στην πόλη του. Κι αναρωτιόμουν όταν το πρωτοδιάβασα, μα τι θα του φταίνε τα τραγούδια; Και χθες, είδα "το αυτό" και κατάλαβα καλή μου Σαλογραία.

    Ήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ;-) Ήλε βιώνουμε μια κλιμάκωση της Αποστασίας σε ό λ α τα επίπεδα.

    Υπομονής και ψυχραιμίας και προσευχής έχομεν χρείαν.

    Εμένα με εντυπωσίασε που είδα κοπέλες οι οποίες ήταν τόσο ενθουσιασμένες με το "αυτό" που λες και συ, οι οποίες είχαν ζωγραφίσει και γένεια στα μαγουλάκια τους με μπογιά, προκειμένου να δείξουν τον ενθουσιασμό τους.

    Τι άλλο θα δούμε Παναγίτσα μου, εμείς οι απαρχαιωμένοι;
    Έλεοσσσσσσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Το πραγματικό της όνομα της ...Τσίτας είναι Thomas «Tom» Neuwirth και είναι σήμερα 26 χρονών. Γεννήθηκε το 1988 στο Gmunden της Αυστρίας.

    2. Είναι γνωστή drag queen. Με τον όρο αυτό υποδηλώνονται οι άντρες που ντύνονται γυναίκες και συμμετέχουν σε φανταχτερά shows, προκαλώντας τόσο με την εμφάνιση όσο και με τα shows τους.

    3. Το επώνυμο της Wurst στα γερμανικά σημαίνει «λουκάνικο», αλλά εκείνη υποστηρίζει ότι το εμπνεύστηκε από τη γερμανική φράση «Das ist mir doch alles Wurst» που θα πει «όλα μου μοιάζουν ίδια» και «δεν με νοιάζει», σημειώνοντας ότι «Δεν έχει σημασία από πού κατάγεται κάποιος ή πώς μοιάζει». Το μικρό της όνομα, Conchita προέρχεται από μια κουβανή φίλη της, όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

    4. Η Conchita αποφοίτησε από το Graz School of Fashion το 2011 και ζει στη Βιέννη.

    5. Έχει να επιδείξει μια μουσική πορεία μέχρι σήμερα, που ξεκίνησε το 2006 στο TV show Starmania, στο οποίο κατέλαβε την 2η θέση –ως άντρας ακόμα.

    6. Αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο show αυτό, ίδρυσε το boyband Jetzt Anders!, το οποίο όμως διαλύθηκε πολύ γρήγορα.

    7. Η Conchita Wurst μας συστήθηκε επίσημα το 2011.

    8. Η συμμετοχή της στη φετινή Eurovision αποφασίστηκε από την αυστριακή επιτροπή και της ανατέθηκε, χωρίς να προηγηθεί διαγωνισμός, γεγονός που κάνει ξεκάθαρη την πρόθεση της Αυστρίας να περάσει ένα μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέεεεεβαια, βέεεεεβαια, την γνωρίζουμε καλά την αντίληψη της Αυστρίας περί ισότητας. Ισότητα στη διαστροφή, κατά τ' άλλα, αφήστε τους Έλληνες να αυτοκτονούν... Όποιος επιθυμεί να φρεσκάρει τη μνήμη του, ας ψάξει στον γόγλη να βρει δηλώσεις Αυστριακών περί Ελλάδας και οικονομικών.

    Ένα ακόμα σχόλιο. Αναφέρει ο αγαπητός ανώνυμος ότι τη θέση την πήρε "το αυτό" χωρίς διαγωνισμό. Δικτατορικά δηλαδή. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Ξέρουν αυτοί από καλούς δικτάτορες, όπως και οι Πελοποννήσιοι από καλό λάδι...

    Ήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Ήλε
    όλοι έχουν δικαίωμα στην ισοτητα εκτός από τους ...παλαιοημερολογίτες.
    Αυτούς ας τους παλουκώσουμε!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή μου Σαλογραία, όταν θα 'ρθει ο καιρός που οι άνθρωποι θα παλουκώνονται κυριολεκτικά σ' αυτή εδώ τη χώρα για τα θρησκευτικά τους πιστεύω, δε νομίζω ότι θα γίνεται διάκριση σε νεο- ή παλαιο- ημερολογίτες.

    Δε θα την έχουν τη χαρά αυτή ακόμα καλή μου Σαλογραία. Όχι ακόμα. Θα τις δούμε βέβαια τις διαθέσεις τους εναντίον μας, παλαιο- και νεο- ημερολογιτών, όταν θα διαβαίνουν τα εδάφη μας, στον πηγαιμό για τον χαμό τους. Τότε ίσως καταλάβουμε, ότι μας χωρίζουν λιγότερα από όσα μας ενώνουν.

    Στο έχω ξαναπεί πως πιστεύω ότι είναι κοντά η μέρα που το θέμα αυτό θα λυθεί. Είθε ο Κύριος να μας αξιώσει να τη δούμε και με χαρά να κάνουμε μπδδδδδδδ που λες κι εσύ σε όλους εκείνους που επιθυμούν το αντίθετο.

    Ήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Ηλος :
    Καλή μου Σαλογραία, όταν θα 'ρθει ο καιρός που οι άνθρωποι θα παλουκώνονται κυριολεκτικά σ' αυτή εδώ τη χώρα για τα θρησκευτικά τους πιστεύω, δε νομίζω ότι θα γίνεται διάκριση σε νεο- ή παλαιο- ημερολογίτες.

    κχ
    Οι σιωνιστές έμαθαν, παλουκώματα και σταυρώματα δεν θα ξανακάνουν. Έχουν άλλες μεθόδους εξυπνότερες, δηλαδή φονικότερες. Μια από αυτές είναι να αναθέτουν σε άλλους να κάνουν αυτή (αυτοί) τη βρωμοδουλειά. Προσφορότεροι είναι οι Μουσουλμάνοι (ισλαμιστές) για να τους ξεπαστρέψουν δικαιολογημένα, αργότερα, οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έφυγε ημιτελές το προηγούμενο

    ... χριστιανοί άνευ Χριστού, καθόσον σιωνιστές. Ο λόγος που τους επιτρέπουν να κάνουν, όσα κάνουν, είναι για να πολλαπλασιασθεί η οργή εναντίον τους. Οπότε θα είναι δικαιολογημένοι και ο Αντίχριστος θα μας φέρει την ειρήνη μετά από ένα, κυριολεκτικά παγκόσμιο, λουτρό αίματος.

    Το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί. Η διοικούσα την εκκλησία ιεραρχία είναι δέσμια των σιωνιστών (βλέπε : http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html ). Οι παλαιοημερολογίτες, για τους περισσότερους, είναι φανατικοί, θεολογικά απαίδευτοι, ή ακόμη και αιρετικοί. Μόνο οι σιωνιστές δεν είναι φανατικοί, ούτε και αιρετικοί, αφού καλλιεργούν την αγάπη, την ειρήνη, μας λένε δε ότι είναι "θείον δώρον οι δογματικές διαφορές" (*). Αυτές θα μας συμφιλιώσουν, αφού ξεπαστρέψουν αρκετά εκατομμύρια. ανθρώπων.

    (*) http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html

    και

    http://kyprianoscy.blogspot.gr/2009/12/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντικατάσταση ταυτόσημης παραπομπής :

    http://aktines.blogspot.gr/2009/12/blog-post_1120.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Κυπριανέ, συμφωνώ εν γένει με αυτά που γράψατε. Την λύση του θέματος δεν την περιμένω εκ της υπάρχουσας ιεραρχίας, για την οποία έχω την άποψη πως βαδίζει σε επικινδυνότατες ατραπούς.

    Αυτό που είπα το βασίζω στα όσα έχει πει ο Όσιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός για τα μέλλοντα να πραγματοποιηθούν. Κυρίως αυτά, που δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά μας.

    Τέλος, νομίζω πως έχετε καταλάβει ότι δε δίνω ιδιαίτερη σημασία στους χαρακτηρισμούς για τους παλαιοημερολογίτες. Πότε λείψανε στην ανθρωπότητα η ανοησία και η μικροψυχία για να έχουμε την "απαίτηση" να συμβεί τώρα; Οι παλαιοημερολογίτες πράττουν αυτό που ορίζει η συνείδησή τους. Αυτόν τους τον αγώνα προσωπικά τον σέβομαι απόλυτα. Από κει και πέρα, καθένας μιλάει εκ του περισσεύματος ως γνωστόν.

    Ήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή