Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ο νους του ανθρώπου μπορεί να φτιάξει έναν Παράδεισο από μια Κόλαση και μια Κόλαση από έναν Παράδεισο. Τζ.Μίλτον


Αν με ρωτήσεις ποια θεωρώ ως μία από τις μεγαλύτερες παγίδες του Εξαποδού, λατρεμένο μου, θα σου πώ:

-Το κυνήγι της ευτυχίας από το σημερινό, δυτικό, επηρμένο άνθρωπο.

Από τότε που μας προέκυψε αυτή η καΐλα της ευτυχίας, μέσα στην αχαριστία και στην κατάθλιψη και τη δυστυχία, έχουμε πέσει άπαντες.

Το βλέπεις αυτό το καταχαρούμενο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Δεν έχει πόδια!

Και υπάρχει περισσότερη ελαφράδα μέσα του, απ' όση διαθέτουμε εσύ και γω και όλοι όσοι αυτήν την ώρα, διαβάζουμε τις οθόνες μας!
Σαλογραία

2 σχόλια:

  1. Ήθελα από την αρχή να βάλω ένα σχολιάκι ! εδώ και κάποια χρόνια όταν ήμουνα μικρός είδα στην ΕΡΤ μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία ήτανε πολύ συγκινητική αφού θυμάμαι τα δάκρυα του πατέρα μου που δεν κλέη εύκολα σε μία ταινία,έψαξα να τη βρώ σε κάποια βίντεο μάρκετ αλλά μάταια αφού δεν ξέρω και των τίτλο του έργου.Και τώρα χρόνια πρόσφατα έτυχε να δω στη εκπομπή αξίζει να το δεις μία κοπέλα που γεννήθηκε χωρείς πόδια αλλά ήταν τόσο Χαρούμενη και χαμογελαστή με έναν καταπληκτικό! χαρακτήρα βρήκε έναν πολύ καλό άντρα και έκανε και τρία παιδιά αυτό το θεωρώ πραγματική αγάπη αληθινή όπως την διδάσκει το Ευαγγέλιο του χριστού!....
    ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτάκι μου, όταν υπάρχει Φως Χριστού στην ψυχή και νους Χριστού στην ψυχή, όλα τα αντιμετωπίζει ο άνθρωπος με ένα καινούργιο σθένος, και ελκύει στη ζωή του, άπειρες ευλογίες.
    Προσωπικά, γνώρισα ανθρώπους με τέτοια αγάπη...με τέτοια αγνότητα και δύναμη ψυχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή